Chief Accountant till byggbolag i centrala Göteborg

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 11 oktober 2017
Stängs
den 10 november 2017
Ref:
896725
Kontakta
Joakim Minneskjöld
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Din nya tjänst 
Nu söker vi en Chief Accountant till ett internationellt byggbolag som har sitt kontor placerat centralt i Göteborg. I denna rollen kommer du ha helhetsansvar för den svenska redovisningen och rapportera direkt till Finance Admin Manager i Göteborg. Bolag står inför en spännande tillväxtresa då de har vunnit ett stort upphandlingsavtal i Göteborg som sträcker sig över en längre tid. Som redovisningsansvarig på bolaget kommer du ansvara för att redovisningen är korrekt och enligt deadline. Arbetsuppgifterna i denna roll kommer främst innefatta löpande redovisning, avstämningar, anläggningstillgångar, bokslutsarbete, rapportering samt moms- och skattefrågor.

Vad behöver du för att lyckas 
Som person är du lösningsorienterad, ansvarstagande och strukturerad. Du trivs med att arbeta strategiskt och operativt i både stora och små frågor. Du ska vara service-minded samtidigt som du ska ställa krav på organisationen. Det är viktigt att du är analytiskt lagd och kan se de ekonomiska sambanden i projekt.

Vidare ser vi att du:

  • Har cirka 10 års relevant erfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete 
  • Relevant utbildning inom ekonomi 
  • Erfarenhet från byggbransch är meriterande 
  • Tidigare arbetat i ERP system, med fördel BAAN 
  • Goda kunskaper i Excel 
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav

Ansökan 
Denna rekrytering sköts av Hays. Om du är intresserad av rollen klicka på "ansök nu" och bifoga ditt uppdaterade CV på engelska. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Joakim Minneskjöld, 070 450 60 26 eller Ulrika Lind, 070-450 60 04. Urval och intervjuer sker löpande.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Om bolaget
Bolaget har fler än 11.000 anställda i över 20 länder, arbetar dem med 100 varierande projekt i runt om i världen. De byggnadssektorn där de framförallt är nischade inom infrastruktur. De har stor erfarenhet av spårläggning, motorvägar, broar, dammar, flygplatser samt sjukhus. Bolaget grundades i Italien på 1920 talet och har idag en omsättning på cirka 30 miljarder SEK med en årlig tillväxt på över 5 procent. I Sverige har det sitt huvudkontor i Stockholm samt ett nyöppnat kontor i centrala Göteborg.

Liknande jobb

Liknande jobb