Interim redovisningsansvarig till energibolag

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 oktober 2017
Stängs
den 11 november 2017
Kontakta
Sverker
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en Interim redovisningsansvarig till ett bolag i energibranschen. Bolaget står precis inför en börsnotering och vi söker därför dig med tidigare erfarenhet från ett börsnoterat bolag. I rollen som redovisningschef kommer du att genomföra flertalet projekt, samt utföra beslutade förändringar inom organisationen. Som redovisningsansvarig kommer du att ingå på ett team på fyra personer, med du har inget personalansvar. Preliminär start för uppdraget är i december och planeras sedan pågå i sex månader. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ansvara för den löpande bokföringen i bolaget
  • Färdigställa och utföra projekt inom redovisningsavdelningen
  • Upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Vara högst delaktig i skapandet av årsredovisning
  • Ansvara för kontakten till myndigheter, samt rapportering till dessa
  • Rapportering av kassaflöde

Erfarenhet
Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande, samt 3–5 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll, vilket har gett dig goda redovisningsegenskaper samt erfarenhet av att på bästa sätt utföra årsbokslut. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av börsnoterade bolag.

Personliga egenskaper
Till denna roll söker vi dig som är noggrann, är van att jobba i grupp och som trivs med att jobba mot deadlines. Du uppmuntras av såväl operativt arbete som analyser av detsamma.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/1142. Ansvariga kontaktpersoner är Sverker Nyman och John Hagtorn.

Gazella har alltid flertalet spännande Interimsuppdrag på gång. Är du intresserad? Hör av dig till Sverker, 0761760126, eller John, 076 176 01 12.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på LinkedIn behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb