Verksamhetsnära Inköpschef / Controller

Rekryterare
Frösunda Omsorg
Plats
Stockholm
Annonserat
den 16 oktober 2017
Stängs
den 15 november 2017
Kontakta
Katarina Milenkovic
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en Inköpschef / Controller till Frösunda Omsorg, ett företag som arbetar för att sätta människan i fokus. Rollen som Inköpschef / Controller innebär en spännande möjlighet med mycket kontaktytor, där du får arbeta verksamhetsnära i en kommunikativ roll. Du rapporterar till och arbetar nära Frösundas CFO, samt samarbetar med affärsområdes-, regions- och verksamhetschefer samt business controllers. Rollen kräver att du uppskattar att arbeta i en organisation där du förväntas ge förslag till förändringar och där du kan göra skillnad. När du blivit bekväm i din roll kommer även en del resor att förekomma. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Självständigt analysera företagets kostnader med avseende på cost controlling / kostnadsoptimering
  • Identifiera externa kostnadsposter
  • Undersöka eventuella möjligheter till kostnadsminimering i bolagets processer
  • Hantera och arbeta löpande med upphandlingar
  • Bistå bolagets övriga avdelningar med inköp, samt vara ett aktivt stöd i dessa processer
  • Arbeta med ett stort antal kontaktytor, framförallt internt

Erfarenhet
Vi söker dig med minst tre års erfarenhet från arbete i en liknande roll. Du har en högskoleutbildning inom antingen ekonomi, juridik, supply chain eller teknik. Likaså erfarenhet från roller så som business controller, inköpschef, inköpscontroller eller supply chain analyst är meriterande. Vidare ses det som positivt om du tidigare har arbetat med logistik eller kostnadsoptimering.

Personliga egenskaper
Som person är du prestigelös, kommunikativ och sätter kunden i fokus. Du har inga problem att kavla upp ärmarna och hjälpa till om det behövs, samtidigt som du bibehåller din positiva attityd. Genom pedagogisk skicklighet och social förmåga har du lätt för att skapa kontakt med människor och förmedla dina kunskaper till andra. Du har intresse och förmåga att se hela processen och föreslå förbättringar. Vidare är du en driven lagspelare och du förstår vikten av att fungera som en stödfunktion till verksamheten.

Frösunda Omsorg
Frösunda Omsorg startade med idén att alla kan vara delaktiga i samhället om de får rätt möjligheter. Över 20 års erfarenhet visar att vi hade rätt. Idag är vi cirka 9 000 medarbetare över hela Sverige som ger omsorg, vård, stöd och service till människor med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi driver skolor och växer inom äldreomsorgen. Det gör oss till en av de största privata vård- och omsorgsaktörerna i Sverige.

Hos oss kommer kunden först i alla lägen. Vårt uppdrag är att erbjuda en omsorg för högsta livskvalitet och att alltid möta våra kunder med respekt, engagemang och nyfikenhet, oavsett. Vi vill vara ett företag där både hjärtat och hjärnan får vara med. Med hjärnan är vi professionella, med hjärtat vill vi ge ett bemötande som kommer ur förmågan att se varje person där den är. Alla har olika förutsättningar och det gäller för oss att möta våra kunder där de är. Det är utgångspunkten för vår omsorg om varje person.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2187.

Ansvarig kontaktperson är Katarina Milenkovic. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb