Gruppchef till Redovisning och hyresadministration till Humlegården Fastigheter AB

Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 oktober 2017
Stängs
den 16 november 2017
Kontakta
Mats Holmberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetet innebär ansvar för 7 personer som har det administrativa ansvaret för koncernens 50 bolag. Utöver detta ingår ansvar för två externa förvaltningsuppdrag som rapporteras månadsvis. Du rapporterar till Ekonomichefen och ingår i ledningsgruppen för ekonomi, redovisning och IT.

I ansvarsområdet ingår leverantörsreskontra, hyresreskontra, kundreskontra och bolagsredovisning inklusive finansredovisning, upprättande av inkomstdeklarationer och moms. Bolagen rapporterar enligt RFR 2 och K3.

Just nu pågår ett förändringsarbete av Bolagsekonomi under visionen ”en affärsstödjande organisation med moderna arbetssätt”. Du kommer därför även att få leda IT projekt och vara med om att utveckla ett mer effektivt arbetssätt.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen tror vi att du har goda ledaregenskaper och vill att dina medarbetare ska utvecklas. Vidare lägger Humlegården Fastigheter stor vikt vid din personlighet, din inställning till jobbet, att du har en positiv grundinställning samt ett prestigelöst förhållningssätt.

Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor i ledningsgruppen för ekonomi och IT som består av Koncernredovisningsansvarig, chef för Controlling och IT-chef. Det är därför viktigt att du är kommunikativ, tycker om att samarbeta och driva frågor framåt. Du är också strukturerad och tycker om att utveckla processer och arbetsmetoder tillsammans med ditt team.

Erfarenhet från fastighets- eller byggbolag är meriterande.

Ansökan
Vill du bli en del av Humlegården Fastigheter? Välkommen med din ansökan via www.boardtalk.se. Frågor om tjänsten besvaras av Mats Holmberg (Boardtalk AB) 072-8532313. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Humlegården Fastigheter är ett fastighetsbolag i länsförsäkringsgruppen. Humlegården äger och förvaltar fastigheter med ett marknadsvärde på cirka 19 miljarder kronor och förvaltar ytterligare fastigheter för 4,6 miljarder kronor. Fastigheterna finns huvudsakligen i Stockholms innerstad, Solna och Sundbyberg - den del av Stockholmsregionen som har störst tillväxt.

Vi är cirka 85 anställda. Med stort engagemang och fokus på kundnytta vill företaget bidra till hyresgästernas affärsverksamhet. Hållbarhet och god arkitektur i kombination med hög kvalitet, nytänkande är centrala frågor

Liknande jobb

Liknande jobb