Eventkoordinator till SPP

Rekryterare
SPP
Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 oktober 2017
Stängs
den 17 november 2017
Kontakta
Emma Levin
Kategori
Marknadsföring
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Eventkoordinator till SPP

Vi är inte vilket bolag som helst. 2017 blev vi utsedda till världens andra mest hållbara bolag på World Economic Forum i Davos - vilket gör oss till världens mest hållbara försäkringskoncern! Nu letar vi efter dig som drivs av att knyta kontakter och vara i en miljö där du får utlopp för dina kreativa sidor samtidigt som du får planera långsiktigt och arbeta taktiskt.

Beskrivning av tjänsten
Som Eventkoordinator hos SPP kommer du att ansvara för våra event som huvudsakligen riktar sig till beslutsfattare på stora företag och försäkringsförmedlare. Du kommer att vara en del av Försäljning och Marknad och rapportera till chefen för Affärsstöd. Du kommer att ha ett tätt samarbete med Marknad och Kommunikation för att säkerställa kopplingen till övriga marknadsföringsaktiviteter och utvecklingen av SPPs varumärke.

Arbetsuppgifter
I rollen som Eventkoordinator kommer du att vara drivande och djupt involverad i alla våra events. Våra event är både egenproducerade och framtagna tillsammans med partners så som mässor och nätverk. Du kommer att arbeta med hela skalan av uppgifter kopplat till våra event.

Eventkoordinatorn ansvarar för det övergripande arbetet samt det taktiska, från planering via genomförande till utvärdering. SPPs eventmål har en tydlig koppling till våra övergripande försäljningsmål och ska stötta affärsmålen. Du kommer att agera bollplank för försäljningscheferna, ta in nya idéer och strukturera upp en eventplan för när och var eventen ska äga rum. I rollen ingår uppgifter som;

- Ansvara för Försäljning och Marknads eventplan
-Kommunicera eventplanen internt

- Eventproduktion:
-Skapa inbjudan, boka lokal etc.
-Bygg innehåll för varje event utifrån målgrupp
-Sätta effektfulla mål, mäta och säkerställa uppföljning

För att bli framgångsrik i den här rollen är det viktigt att kommunicera och förankra hur vi jobbar med events och på vilka arenor SPP ska synas för att uppnå våra affärsmål.

Kompetensprofil
Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och har en eftergymnasial utbildning inom eventmarknadsföring, eller liknande. Vidare är det meriterande att du har praktiskt erfarenhet av projektledning. Vi ser att du har kunskap om Sociala medier och kan skapa dig en förståelse över vilka kanaler som SPP ska synas i. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i t. ex InDesign, Apsis eller Confetti.

Egenskaper
Du är en strukturerad, kreativ och engagerad person med stor egen drivkraft och mycket energi. Du brinner för att knyta kontakter och skapar goda relationer. Du arbetar lösningsorienterat, du är initiativrik och flexibel. Du kan komma att arbeta tidiga morgnar och vid enstaka tillfällen sena kvällar. Du ser en möjlighet i att resa till SPPs lokalkontor runt om i Sverige. Du tar grepp om och hanterar arbete under tidvis högt tempo och ser ändå till att prioritera rätt saker.

Information och kontakt
SPP har valt att samarbeta med SW i ovanstående tjänst där Eventkoordinatorns anställning kommer att vara på plats hos SPP i Stockholm. Är detta tjänsten för dig? Tveka inte att söka. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. När du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 08-407 55 70.

SPP är en del av Storebrand, tillsammans är vi en av Nordens ledande koncerner för sparande och försäkringslösningar. SPP erbjuder kvalificerad rådgivning och ett brett sortiment av pensionslösningar för företag, organisationer och privatpersoner. SPP har idag ca 430 anställda och huvudkontoret ligger i centrala Stockholm.

Inom SPP/Storebrand bryr vi oss om mer än aktuella arbetsuppgifter och personlig karriär. Som anställd i SPP får du också möjlighet att påverka världen i en mer hållbar riktning.

Som en del av den finansiella sektorn är SPP/Storebrand mån om att våra medarbetare har hög personlig integritet och ett etiskt förhållningssätt. Som en följd av detta kan det, med kandidatens samtycke, bli aktuellt med en bakgrundskontroll under anställningsprocessen.

Den anställde åtar sig att följa externt och internt regelverk som är relevant för ansvarsområdet samt koncernens Etiska Riktlinjer

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!