Vill du som studentmedarbetare bidra till samhällsnyttan?

Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 oktober 2017
Stängs
den 6 november 2017
Ref:
925
Kontakta
Emelie Sandberg
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Timanställd

Vi söker dig som studerar på jurist- eller ekonomprogrammet och har 1-2 år kvar till examen. För dig som läser ekonomprogrammet är det meriterande med inriktning mot nationalekonomi och/eller statistik. En förutsättning är att du kan arbeta parallellt med dina studier två vardagar i veckan. Erfarenhet från finansiell sektor, kundtjänst, advokatbyrå och/eller myndighet är en fördel.

Som person är du analytisk, självgående och uthållig. Du bidrar med god service, struktur och ett gott samarbete. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Rekryteringsprocessen bedrivs fortlöpande och arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av processen.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta HR-specialist Emelie Sandberg, 08-408 984 19.

Välkommen med din ansökan innehållande cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 6 november 2017. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 400 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Liknande jobb

Liknande jobb