LKAB personalchef till Malmberget / Svappavaara

Rekryterare
LKAB
Plats
Malmberget / Svappavaara
Annonserat
den 19 oktober 2017
Stängs
den 17 november 2017
Kontakta
Magnus Arnkvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

LKAB annonsbild Personalchef

Som personalchef ansvarar du för att driva det strategiska och operativa HR-arbetet för gruv- och förädlingsverksamheten i Malmberget och Svappavaara (Division Södra). Prioriterade områden är ledarskap, medarbetarskap, kompetensförsörjning och kultur. I ditt team ingår HR-advisors, avtalschef, personalkonsulent och HR-koordinator.  

Du ingår i ledningsgruppen för Division Södra och är också medlem i ledningsgruppen för enheten HR och Hållbarhet, som arbetar med att utveckla koncernens HR-arbete. 

Vi söker dig som har en akademisk utbildning och gedigen ledarerfarenhet inom personalområdet. Du är kommunikativ, har lätt för att samarbeta och utveckla kontakter på alla nivåer. Du har ett utvecklingsinriktat ledarskap och hög integritet. 

LKAB värdesätter mångfald och ett inkluderande klimat och är öppna för de nya tankar och idéer som du har med dig.

För mer information är du välkommen att kontakta produktionsdirektör Division Södra Magnus Arnkvist 070 322 5537 eller personalchef Åse Juhlin 070 373.8177. 

Sista ansökningsdag: 2017-11-17

Läs mer och ansök på lkab.com/karriar 

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 16 miljarder kronor 2016 och har cirka 4 200 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.