Controller till Nolato MediTech i Hörby

Rekryterare
SJR
Plats
Hörby, Skåne
Annonserat
den 20 oktober 2017
Stängs
den 19 november 2017
Kontakta
Magnus Mellborg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Controller till Nolato MediTech i Hörby

Drivs du av utveckling, effektivisering och vill vara med på en förändringsresa? Då har vi en intressant tjänst att erbjuda. Nolato befinner sig i ett expansivt läge och behöver förstärka sin organisation med en controller med inriktning på produktions- och projektcontrolling.

Arbetsbeskrivning
Som controller får du en betydelsefull roll i framtagningen av ekonomiska beslutsunderlag och i det löpande redovisningsarbetet. Du rapporterar till ekonomichefen men kommer också ha ett tätt samarbete med controllern för affärsområdet Medical Solutions.

  • Produktionscontrolling, analys och uppföljning samt utveckling av standardkalkylmodeller
  • Projektcontrolling, uppföljning, forecasting och stöd åt projektledare
  • Bokslut, budget- och forecastprocesser
  • Lagervärdering
  • Utveckling och arbete med IT-system (bl a IFS, Qlikview)
  • Ad-hoc analyser och stöd åt funktionsansvariga i ekonomiska frågeställningar
  • Utveckling av rutiner och arbetsprocesser

Lämplig bakgrund
Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande och har minst 3 års relevant erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av produktionscontrolling är ett krav. Du har också ett stort intresse för IT-systemstöd och gärna erfarenhet av IFS och Qlikview eller liknande affärs- eller BI-system. Du har en gedigen förståelse för redovisning och mycket goda kunskaper i Excel. Du får också gärna ha erfarenhet av systemimplementering och utveckling av administrativa rutiner. 

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. För att lyckas i tjänsten är du en serviceinriktad, kommunikativ person som har lätt för att samarbeta och skapa kontakter och förtroende genom hela organisationen. Du har hög analytisk förmåga och kan se både detaljer och helheten. Att arbeta självständigt, organisera, strukturera och planera samt hålla deadlines är naturligt för dig.

Om företaget
Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel. Vi har produktionsenheter i Hörby och Lomma. Vi är världsledande på formsprutning av silikon och har lång erfarenhet av formsprutning av plast för medicinteknik, med speciell kompetens inom 2K och 3K. Vi erbjuder även innovativa lösningar inom vidareförädling och montering. Vi erbjuder en arbetsplats med starkt fokus på arbetssätt enligt LEAN principer och på utveckling av såväl verksamhet som medarbetare.
Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Nolato MediTech med SJR in Scandinavia. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

Liknande jobb

Liknande jobb