Erfaren Ekonomiassistent till Plantagen

Rekryterare
Plantagen
Plats
Köping (Västerås)
Annonserat
den 20 oktober 2017
Stängs
den 19 november 2017
Kontakta
Anette Skantz
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Erfaren Ekonomiassistent

Plantagen fortsätter att utvecklas och vi söker nu till vårt servicekontor erfaren ekonomiassistent. Tjänsten är idag placerad i Köping, men kommer efter årsskiftet vara placerad i Västerås. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och ska tillsättas per omgående.

Som ekonomiassistent hos oss har du en bred, varierad roll innehållande bland annat reskontra och faktureringsfrågor. Du kommer att arbeta i ett kompetent team där det även finns goda möjligheter att utvecklas i rollen!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • In- och utbetalningar från bank
  • Avstämningar
  • Övriga administrativt arbete

Din bakgrund

  • Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt något års erfarenhet av leverantörsfakturahantering.
  • För denna tjänst ser vi gärna att du har erfarenhet från större bolag där de ekonomiska flödena är stora.
  • Du har god systemvana och är van att arbeta i Excel. Meriterande om du har jobbat med Basware Contempus.
  • Vidare behärskar du både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du nyfiken och intresserad av att lära dig mer om ekonomi. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och får snabbt saker ur händerna dock med en hög kvalitet. Din starka sociala kompetens gör det lätt att arbeta i team samt hantera kunder och leverantörer på ett professionellt sätt. De varierande uppgifterna gör att du ständigt anpassar dig och kan hålla många bollar i luften. Slutligen engagerar du dig i att göra arbetet mer effektivt och är öppen för att testa nya metoder.

Ditt jobb?
Vi erbjuder dig möjlighet till en spännande roll i en koncern med ett mycket starkt varumärke. Som ledande varumärke i Norden och med expansiva planer framåt ger vi både dig och oss unika möjligheter att utvecklas. Om du har det som krävs, så finns goda förutsättningar till en utvecklande och spännande framtid!

Om företaget
På Plantagen brinner vi för växter. Plantagens mission är att förbättra livet med växter för de många människorna.

Med över 120 butiker i olika format och ett växande antal butiker i stora tätorter i Norge, Sverige och Finland, är Plantagen det ledande varumärket för växter i Norden, men en årlig omsättning på över 3,5 miljarder NOK sedan 2013. Tack vare våra drygt 1000 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar. Välkommen och dela vår passion!

Viktig information
I ovanstående rekrytering tar Plantagen hjälp av rekryteringsbolaget SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på SW, Anette Skantz, 08-407 55 66.