Ekonomiassistent till Heimstaden i Malmö

Rekryterare
Heimstaden
Plats
Malmö
Annonserat
den 23 oktober 2017
Stängs
den 22 november 2017
Kontakta
Sebastian Anderson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ekonomiassistent till Heimstaden i Malmö

Efter lyckade förvärv och tillväxt samt för att möta den fortsatta expansionen stärker Heimstaden organisationen med en ekonomiassistent. Är du serviceinriktad och trivs du hos en trygg och framgångsrik arbetsgivare med en offensiv inställning till tillväxt och lönsamhet? Då är detta en roll för dig.

Ansvar och arbetsuppgifter
Du ansvarar för leverantörsfakturaflödet för ett antal bolag, stämmer av bankkonton, upprättar moms- och skattedeklarationer samt bistår med vissa avstämningar i samband med bokslut.

Bakgrund och person
Vi tror att du är gymnasieekonom och att du har ett antal års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du trivs med att hantera stora flöden i ett högt tempo och du kan din debet och kredit. Du har god erfarenhet av system, meriterande med Vitec 3L och Palette.

Även om din erfarenhet är viktig lägger vi stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Du är självgående och van vid att ta eget ansvar samtidigt som du bidrar till och uppskattar en god stämning i gruppen. Förutom ordning, struktur och noggrannhet värdesätts kommunikativ förmåga, integritet och prestigelöshet. Du uppskattar dina kollegor och uppfattas av dem som glad, positiv och trygg både i dig själv och i din yrkesroll.

Om företaget
Heimstaden är ett av Nordens ledande bostadsfastighetsbolag. Koncernen äger, förädlar, utvecklar och förvaltar bostäder i Sverige och Danmark. I Sverige är verksamheten och fastighetsportföljen uppdelad i fyra geografiska områden; Norr, Mitt, Sydöst och Skåne, med en stark lokal närvaro. Heimstaden har ca 20 400 lägenheter och ett fastighetsvärde om ca 27,8 mdkr. Heimstadens preferensaktie är noterad på Nasdaq First North Premier och obligation på Nasdaq Stockholm. Huvudkontoret är placerat i Malmö. För mer information se www.heimstaden.com

Ansökan
Visst vill du vara med på och del av Heimstadens fortsatta utveckling? Tveka inte utan sök tjänsten snarast, vi arbetar med löpande urval. I denna rekrytering samarbetar Heimstaden med SJR in Scandinavia AB - har du frågor om rollen eller processen kontaktar du ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-665 51 02.
Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb