Enhetschef rekryteras till Samhällsbyggnadskontoret

Rekryterare
Sala kommun
Plats
Västmanlands län, Södermanlands län, Stockholms län, Dalarnas län, Enköping
Annonserat
den 23 oktober 2017
Stängs
den 19 november 2017
Ref:
32062
Kontakta
Elin Tiger Mårtensson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du arbeta med framtidsfrågor i trevligt sällskap i en småstad omgiven av landsbygd med höga natur- och kulturvärden? Kom då till vårt kontor i Sala!

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en enhetschef till enheten Plan- och utveckling till Samhällsbyggnadskontoret i Sala kommun.

Plan & utvecklingsenheten har uppdraget att samordna planeringen av samhället och är kontakten in i kommunen i plan- och utvecklingsärenden. Verksamheten består av fysisk planering, mark och exploatering samt samhällsfinansierade transporter. Som enhetschef leder du den dagliga operativa verksamheten och har ekonomi-, verksamhets- och personalansvar för ca 10 medarbetare. Du inspirerar dina medarbetare i att vara modiga, drivande och långsiktiga för att hänga med i samhällets utveckling. Inom enheten råder ett öppet och kreativt arbetsklimat där kontoret ser fram emot att ha dig som ny medarbetare.

Tjänsten som enhetschef är viktig för Salas utveckling och du är drivande i Salas tillväxtarbete. Därför behövs en bred förståelse för samhällsbyggnadsprocessen och en god förmåga att samarbeta med såväl andra enheter och kontor som externa organisationer, företag och exploatörer. Sala kommun eftersträvar en enkel, effektiv och medborgarvänlig ärendehantering.

Våra kunder är viktiga för oss och som chef behöver du arbeta för en kultur som sätter kunden i fokus och skapa förtroende för såväl kunder som andra samarbetspartners.

Som enhetschef tillhör du Samhällsbyggnadskontorets ledningsgrupp som arbetar tillsammans för att utveckla kontoret framåt.

Vem är du?
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom samhällsbyggnadsområdet såsom samhällsplanerare, byggnadsingenjör, arkitekt eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du är en affärsfokuserad ledare som har erfarenhet av att leda en verksamhet i förändring med goda resultat.

Du är trygg i din roll som chef och har förmågan att skapa engagemang, delaktighet och arbetsglädje. Som person vill du framåt, är lyhörd och lösningsfokuserad och säkerställer att dina medarbetare har kunskaper och verktyg som behövs.

För att lyckas i rollen är du modig och har förmågan att se verksamheten i ett helhetsperspektiv.

Vi ser gärna att du är trygg i dig själv i offentliga sammanhang. Du är kommunikativ och är en god representant för kommunen såväl internt som externt. En hög social kompetens och förmågan att entusiasmera dina medarbetare ser vi som en stor tillgång. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vad erbjuder vi dig?
Ett spännande, omväxlande och utvecklande arbete i en kommun där det just nu händer mycket. Visionen är att kommunen ska bli 25 000 invånare till 2024 och i det utvecklingsarbetet har du som enhetschef en viktig roll.

Om företaget
Samhällsbyggnadskontoret – mer än förväntat. Vi kännetecknas av gott bemötande, stort engagemang och hög kompetens. Vi på kontoret hjälper Salaborna med en mängd tjänster som de flesta använder dagligen utan att ens tänka på det. Kontoret ansvarar exempelvis för allt från vatten, avlopp och sophämtningen till matlagning åt skolor och äldreboende. Att uppdatera kommunens kartor, sköta kommunens parker, gator och gång-och cykelvägar samt att projektera, projektleda, bygga och underhålla kommunala fastigheter är andra arbetsuppgifter. Vi underhåller också gruvans vattensystem med kanaler och dammluckor, planlägger mark. Samhällsbyggnadskontoret är indelat i sju stycken enheter: Gata/park, Kart/mät, Måltid, Fastighet, Samhällstekniska inkl VA, Teknisk service och Plan och Utveckling. För mer information, välkommen in på www.sala.se.

Kontakt
I denna rekrytering har Sala kommun valt att samarbeta med Experis. Välkommen med din intresseanmälan via www.experis.se. Du kan enkelt exportera din Linkedin profil alternativt bifoga CV samt personligt brev. För övriga frågor gällande tjänsten var vänliga kontakta rekryteringskonsult Elin Tiger Mårtensson, tel. 021-151203 alternativt via mail elin.tiger.martensson@se.experis.com.

Välkommen med din intresseanmälan!

Liknande jobb

Liknande jobb