Redovisningsekonom till BulkTEAM i Dalby

Rekryterare
BulkTEAM
Plats
Malmö/Lund
Annonserat
den 23 oktober 2017
Stängs
den 22 november 2017
Kontakta
Sebastian Anderson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonom till BulkTEAM i Dalby

Trivs du i en koordinerande och ansvarsfull roll där du gör skillnad och får möjlighet att använda din erfarenhet till att bygga något nytt? Är du en engagerad och jordnära person som uppskattar en gemytlig miljö?

Som ett led i att samla administrationen och skapa ett enhetligt arbetssätt flyttar BulkTEAM nu redovisningen till kontoret i Dalby och söker därmed en redovisningsekonom.

Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av samarbete och en TEAM-känsla. För rätt person erbjuds möjligheter att påverka såväl utformningen som utvecklingen av rollen.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Du ansvarar i denna roll för löpande redovisning, fakturahantering, betalningar, påminnelser/krav, avräkningar och avstämningar samt är kontaktperson mot extern part som sköter bokslut, årsredovisning och deklarationer. Du ansvarar i din roll även för den lokala lönehanteringen samt arbetar med utredningar och anpassning/utveckling av arbetssätt, rutiner och processer.

Bakgrund och erfarenhet
Vi söker dig som har en ekonomiutbildning och god erfarenhet av redovisningsarbete. Du är självständig i ditt arbete och känner dig trygg i dina kunskaper och din arbetsroll. Du har en god förmåga att se såväl helhet som detaljer samt förstår och kan hantera flödet. Du har god vana av affärssystem och Excel. 

Arbetssättet bygger på att dela med sig av kunskap och erfarenhet samt att bemöta varandra med respekt och välvilja. Du är van att söka information och trivs med att arbeta flexibelt i en mindre organisation med korta beslutsvägar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du karaktäriseras av en glad, positiv och förtroendeingivande framtoning i kombination med att du är en ansvarsfull, effektiv och strukturerad person med en stor egen drivkraft. Du är en person som hjälper till där det behövs när det behövs.

Om företaget
BulkTEAM levererar transporttjänster inom torrt bulkgods och har Norden som arbetsfält. BulkTEAM ägs till 50 procent av skånska AkkaFRAKT och till 50 procent av finska Powder-Trans och genom detta finns mer än 40 års samlade kunskaper om hur bulktransporter ska bedrivas på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. Med våra bulkcenter i skånska Dalby och i finska Åbo kan vi erbjuda stor lagringskapacitet för kortare eller längre tidsperioder.

Vi tror på en TEAM-känsla ska genomstyra vår organisation och komma våra kunder till del. För Together Everyone Achieves More.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar BulkTEAM med SJR in Scandinavia. Då vi arbetar med löpande urval vill vi gärna få din ansökan snarast. Har du några frågor om tjänsten eller processen kontaktar du ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-66 55 102. Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb