Naturvetarna söker två ombudsmän

Rekryterare
Naturvetarna
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 oktober 2017
Stängs
den 22 november 2017
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Som ombudsman i teamet för Privat Sektor arbetar du med att ge service till medlemmar och förtroendevalda. Arbetsuppgifterna är breda och varierade och innebär att ge rådgivning, coachning och stöd för att stärka medlemmarna och deras förutsättningar på arbetsmarknaden. Du kommer bland annat att arbeta med frågor om arbetsrätt, arbetsmiljö och rehabilitering, både på individ- och kollektiv nivå. I rollen ingår även att hålla utbildningar och seminarier för medlemmar och förtroendevalda och på andra sätt stödja förtroendevalda i deras uppdrag.

Eftersom våra medlemmar och förtroendevalda finns över hela landet, innebär tjänsten en del resor.

Inriktningen för de två rollerna som ombudsmän skiljer sig åt. Den ena ombudsmannen är inriktad mot arbetsmiljö och arbetsmiljörätt. Du har erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljöfrågor. Du kommer bland annat att fungera som en internkonsult med utbildning och stöd till dina kollegor i arbetsmiljöärenden för både privat och offentlig sektor.

Den andra ombudsmannen är inriktad mot mer strategiskt arbete med kollektivavtal och avtalsförhandlingar. Du har erfarenhet av förhandlings- och gärna påverkansarbete.

Dina kunskaper och erfarenheter
Du har akademisk utbildning inom relevant område. Vi tror att du har erfarenhet från förhandlingsarbete samt kunskaper inom arbetsrätt, exempelvis förvärvade som ombudsman, personalhandläggare, jurist eller liknande.

Som person har du en engagerad, positiv och serviceinriktad inställning till medlemmarna, lätt för att kommunicera och en mycket god samarbetsförmåga. Du är en prestigelös lagspelare som också trivs med att arbeta självständigt och strukturerat. Erfarenhet från arbete med kollektivavtal är meriterande. Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift och har en god pedagogisk förmåga. Erfarenhet av CRM-system är meriterande.

Vi erbjuder
Du får en spännande roll i en intressant miljö där du gör stor samhällsnytta, med möjlighet att växa och utvecklas!

I denna rekryteringsprocess samarbetar Naturvetarna med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på telefonnummer 076-633 14 42 alternativt anousheh.abuhamzeh@jurek.se.

Vid fackliga frågor är du välkommen att kontakta Jakob Lindmark, ordförande i Akademikerföreningen genom jakob.lindmark@naturvetarna.se.

Välkommen med din intresseanmälan så snart som möjligt via www.jurek.se

Om verksamheten
Naturvetarna är ett fackförbund inom Saco som företräder de naturvetenskapliga professionsgrupperna på arbetsmarknaden. Naturvetarna är ett partipolitiskt obundet fackförbund och har idag drygt 32 000 medlemmar. Vi erbjuder individuell service för framgång i arbetslivet och företräder naturvetare, så att deras kompetens används för egna och omvärldens utmaningar. Vår vision är att naturvetare skapar världens framtid. Läs gärna mer om Naturvetarna på hemsidan: www.naturvetarna.se.

Nu söker vi två ombudsmän till kontoret i Stockholm.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

Liknande jobb

Liknande jobb