Unibail-Rodamco söker junior legal counsel

Rekryterare
Unibail-Rodamco
Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 oktober 2017
Stängs
den 23 november 2017
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en junior legal counsel till kontoret i Stockholm.

I rollen som junior legal counsel kommer du att vara en del av juristteamet och leverera rådgivning till övriga avdelningar inom den nordiska verksamheten. Fokus kommer att ligga på upprättande av kommersiella hyresavtal, andra fastighetsrättsliga avtal, omförhandlingar samt uppsägningar. Du kommer bl. a. att biträda uthyrarna vid hyresförhandlingar, ge löpande juridisk rådgivning inom hyres-/fastighetsrätt samt hantera ärenden inför hyresnämnd och domstol. Du kommer även att arbeta med konkurser, företagsrekonstruktioner och allmänna affärsjuridiska frågeställningar. I din roll kommer du även att hålla interna utbildningar samt ha kontakter med externa juridiska ombud och bolag.

Vem är du?
Vi söker efter en lagspelare som vill leverera högkvalitativa tjänster. Du är i början av din karriär och vill arbeta inom ett internationellt bolag i ett högt tempo. Dina främsta egenskaper bör vara att du är positiv, utåtriktad och driven som person. Vidare är du duktig på att arbeta i team och bygga egna nätverk.

Du har en juristexamen och drivs av affärer. Om du har erfarenhet av fastighetsrätt eller av arbete inom retailbranschen är det meriterande. Vi ser framför oss att du snabbt kommer att utvecklas och växa i denna roll.

Du kommer att vara del av juristteamet och rapportera till chefsjuristen.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig möjlighet till utveckling i en spännande roll på ett stort och marknadsledande bolag som satsar på sina anställda. Tjänsten är en tillsvidareanställning på vårt huvudkontor i Mood Gallerian i centrala Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar Unibail-Rodamco med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh telefon: 0766- 33 14 42 alternativt anousheh.abuhamzeh@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Om verksamheten
Unibail-Rodamco är det ledande kommersiella fastighetsbolaget i Europa med en portfölj värderad till 40,5 miljarder Euro. Gruppen har ett klart fokus på högkvalitativa kommersiella fastigheter med tyngdpunkt på köpcentrum. Unibail-Rodamco investerar och utvecklar aktivt sina tillgångar på attraktiva lägen över hela Europa. Gruppen är verksam i 11 länder i Europa och har ca 2000 anställda.
Unibail-Rodamco Nordic äger och driver några av de främsta köpcentrumanläggningarna i Norden. Huvudfokus ligger på Stockholmsområdet med köpcentrum som Täby Centrum, Nacka Forum, Solna Centrum och Skandinaviens största och senaste köpcentrum, Mall of Scandinavia. Unibail-Rodamco finns även representerade med Fisketorvet i Köpenhamn och Jumbo i Helsingfors.
Unibail-Rodamco har blivit utsedd till en av de mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige av Universum.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

Liknande jobb

Liknande jobb