Interim Head of Financial Control till bolag i servicebranschen

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 25 oktober 2017
Stängs
den 24 november 2017
Kontakta
Sverker Nyman
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en Interim Head of Financial Control till ett internationellt servicebolag i centrala Stockholm. Bolaget är aktivt inom B2B med verksamhet i norra Europa. I rollen som Head of Financial Control har du ett stort nät av kontaktytor, både nationellt och internationellt. Du genomför och är drivande i bolagets utvecklingsprojekt och trivs med att arbeta i en expansiv miljö. Tjänsten är ett interimsuppdrag som beräkna pågå i 4–6 månader och arbetsgivaren ser gärna att du är öppen för en eventuell rekrytering vid periodens slut. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV omgående.

Din utmaning

  • Ansvara för bolagets bokslut och årsredovisning
  • Vara uppdaterad kring samt följa utländska redovisningsregler
  • Leda, uppmuntra samt skapa tydliga ansvarsområden för varje enskild medarbetare inom gruppen
  • Initiera och leda utvecklingsarbete för att höja kvalitet i resultatuppföljning på projekt- och enhetsnivå
  • Delta i interna diskussioner och agera bollplank till nyckelpersoner och mot bolagets ledningsgrupp
  • Utföra bolagets löpande koncernredovisning

Erfarenhet
Vi söker dig med erfarenhet från en liknande roll, där du arbetat operativt med koncernredovisning och skattefrågor. Vi ser gärna att du tidigare innehaft en ledande position med personalansvar. Erfarenhet av K3 samt tidigare arbete med förvärv utomlands är meriterande. Du har professionella färdigheter i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Till denna roll söker vi dig som är analytisk och lösningsorienterad, samt som kan agera operativt vid behov. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är positiv, kommunikativ och gillar att leda en grupp. Du uppmuntrar och uppmärksammar övriga medlemmar i ditt team. Dessutom utvecklar du dina medarbetare genom tydliga mål och förväntningar samt genom att coacha och återkoppla.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/1146. Ansvariga kontaktpersoner är Sverker Nyman och Gustav Krieger.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på LinkedIn behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb