Lannebo Fonder söker junior fondadministratör

Rekryterare
Lannebo Fonder
Plats
Stockholm
Annonserat
den 25 oktober 2017
Stängs
den 24 november 2017
Kontakta
Simon Jordal
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Lannebo Fonder annonsbild
Lannebo Fonder söker, i samarbete med rekryteringsföretaget SW, en nyutexaminerad ekonom för en tjänst som junior fondadministratör. Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer att ingå i ett backofficeteam om fyra medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som fondadministratör kommer du att arbeta med att administrera dagliga affärsflöden i bolagets fonder och mandat. Tjänsten innefattar att arbeta med värdering och redovisning samt löpande kontroll av fondernas placeringsregler och risker. Vidare kommer du att arbeta med att upprätta årsberättelser, performance-, kund- och myndighetsrapportering. Arbetet omfattar också delaktighet i projekt kring t ex redovisning, finansiella instrument, Finansinspektionens regelverk och IT.

Välkommen till ett spännande jobb!

Lannebo Fonder kan erbjuda ett intressant och spännande arbete med utmaningar, ett brett socialt nätverk och en företagskultur baserad på goda värderingar. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas i din roll och möjligheten att lära dig hur fondförvaltning fungerar från ax till limpa.

Din bakgrund och profil
Vi söker dig som har akademisk examen inom ekonomi och som har ett intresse för aktie- och räntemarknaden. Vi ser gärna att du är i början av din karriär och är relativt nyutexaminerad. Har du erfarenhet av bank/finans, backofficeadministration eller redovisning så är det meriterande.

För att trivas och lyckas i denna roll är du en noggrann och strukturerad person med god administrativ förmåga. Tjänsten är utåtriktad och innefattar såväl externa som interna kontakter inom bolaget. Vi vill att du bidrar till ett gott samarbete i teamet med en positiv inställning och stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Du har dessutom ett stort systemintresse och goda kunskaper i Excel.

Intresserad?
Denna rekrytering utförs i samarbete med rekryteringsföretaget SW. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Simon Jordal 08/407 55 68. Urval och intervjuer kommer ske löpande så välkommen med din ansökan!

Om företaget
Lannebo Fonder är ett oberoende fondbolag inriktat mot aktiv förvaltning av aktie- och räntefonder. Bolaget har idag 38 anställda med kontor i centrala Stockholm och Köpenhamn. Administrationen har 17 medarbetare. 

Liknande jobb

Liknande jobb