Danske Bank

Erfaren säljare till Asset Management Distribution

Rekryterare
Danske Bank
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 oktober 2017
Stängs
den 15 november 2017
Ref:
17230
Kontakta
Gabrielle Hagman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Har du ett stort kundfokus och drivs av att ha eget försäljningsansvar? Vi söker nu en engagerad toppsäljare för att stärka vårt team!

Som vår nya säljare kommer du att arbeta tillsammans med ett erfaret team som har ambitionen att utveckla den svenska affären betydligt inom de närmsta åren. Du utgår från Stockholm och har hela Sverige som din hemmaplan med ett fokus på tier 2 kunder. Hos oss blir du en del av ett snabbt växande team med tydliga ambitioner och högt satta mål och visioner. Inom teamet värdesätter vi en hög arbetsmoral, en prestigelös attityd och en hög kvalitet i allt vi gör.

Kundorienterad institutionell säljare
I den här rollen kommer du att fungera som vår institutionella säljare på den svenska marknaden. Att skapa och utveckla både existerande och nya kundrelationer är en central del av ditt arbete. Du kommer att presentera Danske Bank Asset Managements erbjudande på ett förtroendegivande sätt och knyta långvariga och starka relationer. Som person känner du dig bekväm med att driva hela säljprocessen självständigt, allt från att ta fram eget material, presentera investeringserbjudandet för kund till att driva affären hela vägen i mål. Ditt arbete bidrar aktivt till att stärka Danske Bank Asset Managements position på marknaden!

Vem är du?
För att trivas i den här rollen tror vi att du är en social lagspelare med god komunikationsförmåga och gott omdöme. Du har erfarenhet från liknande roller inom bank eller fondbolag samt har ett etablerat nätverk på den svenska marknaden. Vidare har du goda investeringskunskaper inom allokering, aktier och derivat. Din attityd och ditt mindset präglas av ett starkt driv, engagemang och självsäkerhet.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter en medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken. Våra inspirerande ledare ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Är du intresserad?
Välkommen att skicka in din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande, och om rätt kandidat dyker upp så kan rollen tillsättas innan sista ansökningsdag - så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vid frågor kontakta Gabrielle Hagman, Head of Asset Management Distribution Sverige på gaha@danskebank.se eller 0738-323 339.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2017-11-15.

Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.

Liknande jobb

Liknande jobb