Ekonomiassistent till Strömma Turism och Sjöfart AB

Rekryterare
SW
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 oktober 2017
Stängs
den 25 november 2017
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ekonomiassistent till Strömma Turism och Sjöfart AB

Har du tidigare arbetat som ekonomiassistent, och vill komma till ett trivsamt och glatt bolag inom besöksnäringen? Då tycker vi att du ska läsa vidare! 

Om tjänsten
SW söker nu en ekonomiassistent till Strömma Turism & Sjöfart AB. Du kommer att arbeta inom kundreskontra, och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av

  • Fakturering, manuellt och elektroniskt
  • Delaktighet vid månads- och kvartalsbokslut.
  • Avstämningar
  • Löpande bokföring
  • Kommunikation med kollegor och samarbetspartners.

Du kommer att ingå i ett team om totalt fyra personer, där samarbete och hjälpsamhet präglar det dagliga arbetet. Vi sitter i gamla och fina lokaler på Skeppsholmen. Tjänsten en tillsvidareanställning om 80 %, arbetstiderna är dagtid och kan fördelas flexibelt över veckan.

Lämplig bakgrund
Vi tror att du som söker har ett par års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent, samt har god förståelse för det ekonomiska flödet. Du har en avslutad gymnasieexamen, gärna inom ekonomiområdet. Du är en van Excel-användare, och det är meriterande om du även behärskar Visma. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Vidare ser vi gärna att du är en öppen, positiv och ödmjuk person med en god kommunikativ förmåga. Du är trygg i dina arbetsuppgifter och erfarenheter, och kan arbeta med en hög grad av självständighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Viktig information
Ovanstående är en tillsvidareanställning hos Strömma Turism & Sjöfart AB, med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på 80 % och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Strömma Turism & Sjöfart är ett av Skandinaviens största upplevelseföretag med verksamheter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Helsingfors, Oslo, Bergen, Stavanger, Geiranger, Ålesund och Amsterdam. Vi erbjuder upplevelser för boende och turister - upplevelser som ska ge minnen för livet. 

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Liknande jobb

Liknande jobb