Redovisningsekonom med lönekompetens till snabbt växande bolag inom FMCG

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 oktober 2017
Stängs
den 25 november 2017
Kontakta
Jonathan Sundberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en redovisningsekonom med lönekompetens till ett internationellt FMCG-bolag med kontor i centrala Stockholm. Vårt klientbolag är marknadsledande i sin bransch med verksamhet i Europa och Asien. Här ges du goda utvecklingsmöjligheter i en miljö med högt i tak och trevlig stämning. Detta är en ny roll där du får vara med och utforma din roll med mycket frihet under ansvar. Som redovisningsekonom är du delaktig i flertalet projekt, där du bland annat arbetar med utveckling och effektivisering av system och processer. Tjänsten är ett hyrköp som beräknas pågå cirka 6 månader. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ha regelbundna kontaktytor inom den globala koncernen
  • Sköta avstämning av huvudbokskonton mot undersystem
  • Ansvara för löpande bokföring samt löneredovisning
  • Medverka utifrån sitt kompetensområde vid upprättandet av bolagets månads- och årsbokslut
  • Rapportera till myndigheter och bolagets ledning
  • Ansvara för företagets löneadministration samt kvalitetssäkra provisioner
  • Vara aktiv i utvecklingsprojekt som syftar till att förbättra interna rutiner     

Erfarenhet
Vi söker dig med 2–3 års erfarenhet ifrån en roll som redovisningsekonom eller liknande, som bidragit till din förståelse för löner och arbetsgivarutgifter. Det är meriterande om du tidigare arbetat i AX Dynamics. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och är en god användare av Excel.

Personliga egenskaper
För att trivas i denna roll är det av stor vikt att du är bekväm i en händelserik miljö med säljfokus. Som person är du driven och framåt samt har hög integritet. Du är noggrann, genomför ditt arbete ansvarsfullt och håller hög kvalitet i samtliga processer.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/1147. Ansvarig kontaktperson är Jonathan Sundberg.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb