Projektekonom till Sydvatten i Malmö

Rekryterare
SJR
Plats
Malmö
Annonserat
den 26 oktober 2017
Stängs
den 25 november 2017
Kontakta
Sebastian Anderson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Projektekonom till Sydvatten i Malmö

Vill du vara del av en organisation som strävar framåt och gör skillnad? Är du en engagerad och kommunikativ redovisningsekonom som uppskattar att få möjlighet att påverka? Sydvatten står inför en spännande utveckling med stora investeringar och nya projekt på agendan och söker därmed en projektekonom. 

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
I rollen som projektekonom på Sydvatten har du ett övergripande redovisningsmässigt ansvar för projekten och är delaktig från uppstart till avslut. Du arbetar organisationsnära och står med en fot på ekonomiavdelningen och en på projektavdelningen. 

Dina arbetsuppgifter innefattar alltifrån löpande redovisning, tidrapportering, uppföljningsrapporter, budgetarbete, komponentavskrivningar, anläggningsregister och avstämningar till månadsrapportering och redovisningsrelaterade utredningar kopplade till projekten. Du ansvarar även för implementering av projektmodulen i ett nytt analys- och beslutsstödsystem där du verkar som kontaktperson gentemot organisationen. Vid behov fungerar du som back up till kollegorna på ekonomiavdelningen avseende löpande redovisning och fakturahantering.

Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete i ett kunskapsföretag där beroendet av den enskilda medarbetarens kunskap och erfarenhet är stort. Sydvatten kännetecknas av en öppen och prestigelös atmosfär med hög trivsel. För rätt person erbjuds goda möjligheter att påverka såväl utformningen som utvecklingen av rollen.

Din bakgrund och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har god erfarenhet och stort intresse av redovisning. Erfarenhet av projektredovisning, anläggningstillgångar och komponentavskrivningar är meriterande. Du har stor vana av att jobba i affärssystem samt har goda kunskaper i Excel. Det är överlag viktigt att du har en god IT-mognad och ett intresse av frågor relaterade till affärssystem och hur de kan användas på bästa sätt.

Personlighet
För att lyckas och trivas i rollen bör du vara kommunikativ, engagerad, självgående och lösningsinriktad med en positiv inställning. Vidare är du en noggrann, strukturerad och verksamhetsorienterad person som uppskattar relationer och samarbete. Du är säker i dina kunskaper och din roll och har förmågan att såväl stödja som utmana de du arbetar med. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Sydvatten med SJR in Scandinavia AB. Är detta din nästa utmaning ser vi gärna att du ansöker snarast då vi arbetar med löpande urval. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Anderson 040-66 55 102. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb