Analytisk administratör till internationellt bolag

Rekryterare
SW
Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 oktober 2017
Stängs
den 26 november 2017
Kontakta
Simon Jordal
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Analytisk administratör till internationellt bolag

Har du akademisk examen och arbetat inom redovisning eller finansiering?

SW söker för kunds räkning en driven och prestigelös Administratör. Som Administratör är du en del av en ekonomifunktion och du hanterar finansiell administration och rapportering. Du har kontaktyta externt och internt mot kollegor i Sverige och internationellt. Kundföretaget är ett väletablerat och internationellt företag med kontor i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående. För rätt person finns chans till förlängning

Arbetsuppgifter
I rollen som Administratör är du en del av en mindre och internationell ekonomifunktion. Du hanterar löpande finansiell administration och rapportering. Ju mer du växer in i rollen så kommer du även hantera arbetsuppgifter såsom interna KPI:er.

Har du studerat ekonomi vid universitet/högskola, arbetat inom ekonomi/bank/finans och vill ta nästa steg? Du välkomnas till en väletablerad och internationell aktör som vill se dig växa och fortsätta utvecklas tillsammans med dem!

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har akademisk examen inom ekonomi från högskola/universitet. Vi ser gärna att du har arbetat inom redovisning eller krediter/finansiering sedan tidigare. Du är lättlärd i system. Du har goda kunskaper i Officepaketet. Du är flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift. Koncernspråk är engelska.

Som person är du noggrann, detaljmedveten och prestigelös. Du är en nyfiken, lättlärd och analytisk person som samtidigt är ödmjuk, positiv och hängiven arbetsuppgiften. Du är ansvarstagande, tar initiativ och har lätt för att samarbeta med andra.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Liknande jobb

Liknande jobb