Financial Controller till välkänt internationellt bolag inom retail

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 oktober 2017
Stängs
den 26 november 2017
Kontakta
Evelina Wiberg
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en analytisk och positiv Financial Controller till vår klient med kontor i Stockholm city. Bolaget är verksamt inom Europa, Asien samt Nordamerika, med huvudproduktion i Norden. Till denna roll söker vi nu dig som är driven och analytisk, samt med erfarenhet ifrån en liknande roll där du ansvarat för rapportering och fokuserat på kvalitetssäkring samt analys av bokslut. Uppdraget avses starta omgående och kommer att pågå i 6–8 månader, med chans till övergång i en tillsvidareanställning. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ansvara för och utföra finansiell rapportering inom koncernen
  • Agera som ett stöd till redovisningschef och ledning
  • Utföra uppföljning och analys av balans- och resultaträkning
  • Ansvara för att upprätta, kvalitetssäkra och analysera bokslut
  • Delta i arbetet med att upprätta årsredovisning
  • Arbeta självständigt med avstämningar, analys och uppföljning
  • Vara drivande i utvecklingen av processer och rutiner på avdelningen

Erfarenhet
Vi söker dig med en examen inom ekonomi eller liknande samt minst tre års erfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete och controlling. Du har arbetat brett med allt från löpande redovisning till rapportering och bokslut. Erfarenhet från arbete på ett internationellt bolag eller inom B2C är meriterande, men inget krav. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift, samt har goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper
Som person är du driven, analytisk och har en positiv inställning. Tjänsten erbjuder frihet under ansvar och det är viktigt att du genomför ditt arbete noggrant och ansvarsfullt. Du är kommunikativ och trygg med att uttrycka dina tankar och synpunkter.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/1149. Ansvariga kontaktpersoner är Evelina Wiberg.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på LinkedIn behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb