Business Controller med Siteansvar till Schur Pack

Rekryterare
Schur Pack
Plats
Jönköping
Annonserat
den 27 oktober 2017
Stängs
den 19 november 2017
Ref:
SE-12582
Kontakta
Monica Thyresjö
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Analys, ledarskap och utveckling

Vill du vara med att leda en spännande verksamhet inom förpackningsbranschen och har intresse för att utveckla verksamhet, människor och dig själv?

Position
Vi söker en Business Controller med ansvar för att driva och utveckla Schur Packs verksamhet i Jönköping. I rollen kommer du att ha det övergripande ansvaret för ekonomifunktionen i Sverige med 3 medarbetare samt den dagliga verksamheten i Jönköping med ett 30-tal medarbetare. Din uppgift blir, förutom sedvanligt ekonomiansvar, att analysera, driva förbättringar och följa upp verksamhetens mål. Du är även sitens ansikte utåt med kontakter med myndigheter och övriga externa intressenter. Du rapporterar till Schur Pack Sveriges VD.

Vi söker dig som har en relevant ekonomisk utbildning i kombination med erfarenhet som ekonomichef eller business controller från tillverkande verksamhet. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av att leda och utveckla verksamhet. Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.

Som person är du analytisk, strukturerad och proaktiv. Du är en social, förtroendeingivande och pedagogisk person som har lätt för att bygga goda relationer. Du är bra på att tydliggöra målen och vägen framåt och utveckla med fokus på resultat.

Vill du vara med att leda en spännande verksamhet inom förpackningsbranschen och har intresse för att utveckla verksamhet, människor och dig själv?

Du är välkommen med din ansökan via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12582). Vi önskar din ansökan snarast dock senast den 19 november. Frågor besvaras av ansvarig konsult på Mercuri Urval, Monica Thyresjö, 070-6603890.

Om företaget
Schur Pack är en familjeägd dansk koncern  som erbjuder helhetslösningar för förpackningar till bl. a livsmedelsindustrin. Företaget har ca 850 anställda vid 15 verksamheter i Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrike,, USA och Australien. I Sverige finns koncernen representerad i Kumla och Jönköping vilka är en del av division Carton Packaging. Dessa båda siter vill man fortsätta att utveckla och söker nu en ansvarig för Jönköpingsverksamheten.

Liknande jobb

Liknande jobb