Stabshandläggare / controller vid Finansinspektionen

Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 oktober 2017
Stängs
den 15 november 2017
Kontakta
Håkan Nyberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som stabshandläggare/controller arbetar du med att samordna utvecklingsprojekt, ta fram utkast till beslutsunderlag och arbeta med ekonomi- och verksamhetsuppföljning. Du kommer ingå i staben vid verksamhetsområdet Administration. Tillsammans med stabens controllers samordnar ni myndighetens verksamhetsplanering, budget och verksamhetsutveckling. Arbete i stab kräver beredskap att hantera både enklare administrativa uppgifter och mer utmanande uppdrag.

Tjänsten innebär nära samarbete med kollegor inom hela FI.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och erfarenhet av arbete inom ledningsstöd, utredningsarbete eller liknande. Erfarenhet av budgetarbete, projektledning och stabsarbete inom offentlig sektor, samt kunskap om den finansiella sektorn är meriterande. Det är viktigt att du har förmågan att vara snabb i framställandet av skriftliga underlag.

Som person är du uthållig, strukturerad och initiativtagande. Du är framåtblickande och bidrar med gott samarbete genom att relatera till andra på ett lyhört, tydligt och smidigt sätt. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta biträdande områdeschef Håkan Nyberg på 08-408 983 75.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 15 november 2017. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 400 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Liknande jobb

Liknande jobb