Affärsområdeschef / konsult Projektledning

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 oktober 2017
Stängs
den 26 november 2017
Kontakta
Marie Wiklund
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

SJR IT

Affärsområdeschef/konsult Projektledning

Vill du vara med och skapa morgondagens bästa konsultbolag inom IT och digital transformation? Har du det lilla extra som gör att du har förmåga att starta och driva ett eget verksamhetsområde samt att driva och vidareutveckla vårt bolag, vårt erbjudande, vårt team och våra kunder?

Vi söker dig som brinner du för att hjälpa företag att utvecklas och skapa förändring. Du har en känsla av att du kan göra det lite bättre än den organisation du är i idag och väntar på din tur att få bygga din verksamhet på ditt sätt.

Vi erbjuder dig!
Vår företagskultur präglas av glädje och professionalism i en kreativ och affärsdriven miljö. I rollen som affärsområdeschef får du bygga upp ett eget verksamhetsområde med spelrum att utveckla egna idéer och få möjlighet att driva mot din vision.

SJR koncernen har varit verksam sedan 1993 och har genom åren skapat relationer med marknadens mest spännande företag där vi kontinuerligt arbetar med intressanta uppdrag. Vi har en effektiv säljmotor som stöttar din affär.  På SJR IT blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär i ett välskött företag med god lönsamhet.

Vi erbjuder dig trygghet och en miljö där glädje är prioriterat, vi har kul på jobbet!

Din profil
Vi tror att du arbetat som konsult inom IT och verksamhetsutveckling i minst 10 år och hjälpt kunder med deras digitaliseringsresor. Du är entreprenöriell och brinner för dina kunder och för att utveckla erbjudanden som matchar marknadens behov. Du drömmer om att få bygga ditt team med konsulter som delar din vision om hur man driver projekt. Du har verktygen för att få verksamheten och IT att kommunicera och förstå varandra. Du tycker det är viktigt att ha kul på jobbet och delar gärna med dig av dina erfarenheter till dina kollegor.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Marie Wiklund, VD SJR IT, marie.wiklund@sjr.se alternativt 070-215 25 40.

Om SJR IT
På SJR IT är vi ett gäng härliga medarbetare som brinner för att skapa affärsmöjligheter och en pricksäker leverans till våra kunder. Vi drivs av stort ansvarstagande och entreprenörsanda samt att bygga det bästa konsultbolaget inom IT och digital transformation. Inom SJR koncernen har vi 100 kollegor som arbetar på våra kontor i Stockholm Göteborg och Malmö samt 450 konsulter ute på uppdrag hos våra kunder.

Liknande jobb

Liknande jobb