Technical Support Specialist till Etex Group

Rekryterare
Etex Group
Plats
Malmö
Annonserat
den 30 oktober 2017
Stängs
den 19 november 2017
Ref:
SE-12568
Kontakta
Ingvild Solheim Bobek
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Teknisk support till säljare och kunder

Position
Etex Group är i en tillväxtfas och behöver nu förstärka sin organisation med en ny roll gällande teknisk support till kunder och säljare i Sverige.

I rollen som Technical Support Specialist får du ansvaret för säljsupport och rådgivning till kunder och den interna organisationen inom fasaddivisionen. Rollens huvudfokus  ligger på större och mer komplexa projekt där du bidrar med dina kunskaper om projektering och service gentemot arkitekter och konstruktörer. Du följer och styr projekten från rådgivning/ offert till leverans.

Du arbetar utifrån Etex’ kontor i Malmö, rapporterar till Nordic Technical Manager och är en del av Nordic Technical Group med kolleger i Danmark samt Norge.

Dina ansvarsområden är i huvudsak:

- Teknisk support och rådgivning till kunder, arkitekter samt säljare
- Stöd till IPS (Internal Project Sales)
- Driva större och/eller tekniskt komplicerade projekt
- Deltagande i uppstartsmöten i samarbete med säljare/säljchef
- Teknisk marknadsbevakning av normer och byggregler 
- Samarbete med andra divisioner
- Deltagande i interna tekniska projekt på global nivå

Vi tror du har flera års erfarenhet av en liknande roll som t ex projektingenjör, byggkonsult, teknisk projektledare eller offertingenjör, med en byggnadsteknisk utbildning i botten, gärna på högskolenivå. Du har god byggteknisk förståelse och kunskap om fasadmaterial och fasadkonstruktioner är särskilt meriterande. Meriterande är också kunskaper i AutoCad eller liknande samt erfarenhet av projektledning. Du skriver och pratar flytande svenska samt har mycket goda kunskaper i engelska.

Rollen är självständig vilket ställer krav på dig som person men ger samtidigt dig stora möjligheter att påverka din roll och din egen utveckling. Du blir delaktig i ett team med lång erfarenhet i branschen, hög kunskapsnivå inom sina kompetensområden samt komma till ett bolag med goda utvecklingsmöjligheter, även på internationell nivå.

Låter detta intressant?

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12568) snarast, dock senast 19 november, då utvärdering sker löpande. Frågor besvaras av vår konsult på Mercuri Urval, Ingvild Solheim Bobek, direkt/mobil 040-669 75 85.

Om företaget
Ivarsson Sverige AB startade 1992 som ett dotterbolag till ivarsson & Co A/S. 2005 blev ivarsson en del av Etex Group. Etex Group har funnits i 100 år och är ett familjeägt belgiskt industriellt holdingbolag som äger 102 företag i 42 länder världen över. Till kärnområdena hör tak- och fasadprodukter, brandsäkra byggskivor/-system och golv- och väggbeklädnader. Etex Group hade 2016 en omsättning på EUR 2,883 miljarder och har ca 15 000 anställda. Etex i Sverige har sitt huvudkontor i Malmö.

Besök gärna www.ivarssonsverige.se samt www.etexgroup.com

Liknande jobb

Liknande jobb