Regioncontroller till Veolia Recycling Solutions

Plats
Göteborg
Annonserat
den 30 oktober 2017
Stängs
den 19 november 2017
Kontakta
Malin Persson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Veolia växer och till vårt nya affärsområde recycling och en nyinrättad tjänst söker vi nu en erfaren och driven controller. Vill du vara med på denna spännande resa och utveckla affären i väst?

Hos Veolia blir du en del av ett globalt världsledande företag med tillgång till internationell spetskompetens. Du får arbeta i ett företag som genomsyras av entreprenörsanda och korta beslutsvägar där din roll är mycket viktig för företagets fortsatta utveckling. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med regionchefen för att utveckla affären och du har stora möjligheter att påverka rollen. Tjänsten är placerad i Göteborg och du rapporterar till bolagets controllerchef och du ingår i regionens ledningsgrupp.

Övergripande ansvar och arbetsuppgifter:

  • Budget- och prognosarbete, samt uppföljning
  • Avvikseluppföljning
  • Analyser
  • Rapportering till moderbolaget
  • Stöd till regionledningen för styrning och utveckling av verksamheten
  • Lönsamhetsuppföljning och beräkningar (t.ex. process, projekt, kundcase, prospects)
  • Nyckeltalsberäkningar
  • Utveckla rutiner och system

Vi söker dig som har civilekonomexamen eller liknande och som har minst 3 års arbetslivserfarenhet från kvalificerat controller arbete och rapportering. Meriterande är erfarenhet från producerande bolag. Du är noggrann, analytisk, driven och kommunikativ. Vi tror att du är nyfiken och har stor vilja att förstå den verksamhet du verkar inom och du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska samt arbetar effektivt med moderna IT- verktyg.

Om företaget
Veolia Recycling Solutions är ett serviceföretag inom återvinning. Vi samlar in, hanterar och återvinner avfall som förädlas till råvara på våra återvinningsanläggningar runt om i Sverige. Totalt hanterar vi ca 800 000 ton avfall vilket gör oss till en av de största aktörerna på den svenska marknaden. Vi tar hand om allt avfall oavsett om det gäller returpapper, plast, skrot, metaller, returträ, brännbart avfall, farligt avfall, elektronik eller annat avfall. Sedan den 1 september är vi en del av Veolia som är ett världsledande miljöföretag och som tar ett helhetsgrepp om återvinning, energi, vatten och underhåll med industri och infrastruktur i fokus. Tillsammans erbjuder vi våra kunder ett komplett serviceåtagande inom miljöområdet med tyngdpunkt på resursanvändning. I Sverige finns vi från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Veoliakoncernen har 163 000 anställda och omsätter 24 miljarder euro. Läs gärna mer om oss på hansandersson.se samt veolia.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jerrie. Välkommen att ansöka med CV och personligt brev på www.jerrie.se. Då urval sker löpande ansök snarast, dock senast 19 november. Vid frågor kontakta Malin Persson 0735-124498, malin.persson@jerrie.se

Liknande jobb

Liknande jobb