VD till Burlövs bostäder

Plats
Burlöv
Annonserat
den 30 oktober 2017
Stängs
den 19 november 2017
Ref:
SE-12557
Kontakta
Per Anders Nilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

ledning - utveckling

Position
Som VD blir ditt uppdrag att leda ett fastighetsbolag i en av Sveriges mest expansiva regioner. Burlövs Bostäder är ett företag med god lönsamhet och som står på en solid grund, vilket ger utrymme för nyinvesteringar framåt.

Trycket på bostadsmarknaden är högt, med många sökande till varje tom lägenhet. Från att under ett antal år varit i ett mer förvaltande läge står man nu inför flera stora och spännande byggprojekt. Några konkreta med snar byggstart och några fortfarande mer på planeringsstadiet. Totalt har företaget en projektportfölj som sträcker flera år framåt.

Uppdraget innebär att ta vid i en fungerande organisation och fortsätta den positiva resan framåt. Detta innebär både den långsiktiga, strategiska utvecklingen såväl som den dagliga operativa styrningen av verksamheten. Du arbetar i god dialog med företagets styrelse och förväntas också vara delaktig i kommunstrategiska frågor om framtida investeringsbehov och den miljö som Burlövs kommun eftersträvar. Uppdraget kräver också att man är synlig i branschen och håller sig ajour med de branschövergripande diskussioner som är aktuella.

Nu söker vi dig som trivs med ett jobb som är samhällsnära och som har lätt för att leda andra, där ditt engagemang är avgörande för företagets fortsatta utveckling. Du har en för tjänsten relevant akademisk utbildning och erfarenhet från verksamhet med både fastighetsförvaltning och byggprojekt samt goda kunskaper inom frågor som rör ekonomi, finansieringsfrågor och budgetstyrning. Du har även erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation och av att samverka i dessa sammanhang.

Med ditt goda ledarskap, kunskap om branschen samt förmåga att kunna balansera det affärsmässiga med att vara ett företag inom allmännyttan kommer du att kunna spela en viktig roll för både företagets och Burlövs kommuns utveckling.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, dock senast den 19 november 2017, via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-12557). Frågor besvaras av Per Anders Nilsson vid Mercuri Urval, tel. 070-312 44 48.

Om företaget
Burlövs Bostäder AB är ett fastighetsbolag som ägs av Burlövs kommun. Bolagets målsättning är att erbjuda ett attraktivt boende som ger trygghet, gemenskap, omtanke och god service. Företaget förvaltar 2 500 lägenheter och 100 lokaler i Burlövs kommun. Lägenhetsbeståndet är idag fullt uthyrt och företagets motto är att sätta kunden i centrum. Burlövs Bostäder AB har 34 anställda och omsätter 195 MSEK. Se även www.burlovsbostader.se

Liknande jobb

Liknande jobb