HR-Business Partner till Envac Scandinavia AB

Plats
Flexibelt
Annonserat
den 31 oktober 2017
Stängs
den 13 november 2017
Ref:
SE-12609
Kontakta
Jan Waxberg
Kategori
HR / Personal
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Miljömedveten HR Business Partner

Med placering i Göteborg eller Stockholm

Position
Vill du vara med i ett ledande miljöteknikföretag som bidrar till ett miljövänligt och hållbart samhälle?

Idag ligger ansvaret för merparten av våra HR-frågor hos vår löne-/HR-ansvarige, som går i pension i vår. För att stärka oss i vår fortsatta utveckling, ser vi ett behov av att samla alla HR-relaterade frågor inklusive löner på ett ställe, i en utvecklad roll, med fokus på att bli ett professionellt verksamhetsnära stöd. Rollen är direkt underställd VD.

Vi har i huvudsak väl fungerande rutiner och processer inom HR, en stabil bas att utgå ifrån.

Det vi ser framåt är både ett förädlings- och förändringsarbete, vilket bl.a innebär att se till att det är ordning och reda på våra underlag och att rutiner och processer är enkla, effektiva ,resultatinriktade och implementerade, men också att skapa efterfrågan och lyfta HR på agendan.

Eftersom vi är en relativt slimmad organisation hamnar både högt och lågt på ditt skrivbord. Rollen är mycket operativ och hands on-inriktad samtidigt som den också kräver en förmåga att höja blicken för att kunna vara ett aktivt stöd i företagets framtida utveckling.

Som HR Business Partner blir du ett viktig stöd till våra chefer, som du både leder och stöttar, utvecklar och utmanar i HR-relaterade frågor.

Du deltager i ledningsgruppen när HR-relaterade frågor är på agendan och förväntas då  både ta en tydlig plats och att vara drivande. Du kommer också, när det är aktuellt deltaga i region norra Europas ledningsgrupp och vid behov också vara ett stöd till landscheferna.

Rollen innebär en del resande, framförallt till vårt kontor i Stockholm alternativt Göteborg men också till dotterbolagen i regionen.

För att bli framgångsrik hos oss, tror vi att du har en kandidat examen inom HR, annan relevant högskolutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta brett inom HR och behärskar hantverket. Du bör också ha erfarenhet av lönehantering.

Du har en operativ läggning, ser till att få saker gjorda parat med god prioriteringsförmåga och ett strukturerat arbetssätt. Du gillar att förbättra, utveckla och att arbeta resultatinriktat. Du har lätt för att kommunicera och att bygga förtroendefulla relationer på alla nivåer.

Vi tror att vi kan erbjuda dig en spännande och utvecklande framtid hos oss. Vi har en stark position på marknaden och vi växer vidare.

Välkommen med din ansökan senast den 13 november 2017 på www.mercuriurval.se. Ange ref nr SE- 12609. Eventuella frågor besvaras av Jan Waxberg, tel 031-333 52 09, på Mercuri Urval.

Om företaget
I början av 1960-talet uppfann Envac sopsugstekniken och är idag ett av de ledande miljöteknikföretagen i Sverige. Envac är marknadsledande med system installerade i bostadsområden, affärscentra, stadskärnor, industrikök, sjukhus och flygplatser världen över.

Envacs sopsugslösningar innebär en hållbar, miljöriktig och framtidssäkrad hantering av avfall och systemet är allmänt betraktat som framtidens avfallshantering.

På Envac arbetar vi tillsammans för att underlätta för varandra, där gemenskap, öppenhet, driv och framåtanda är några av recepten för att bibehålla och rekrytera nya drivna medarbetare.
För mer information se gärna www.envac.se

Liknande jobb

Liknande jobb