Fastighetsjurist till SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB

Rekryterare
Sveriges BostadsrättsCentrum AB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 november 2017
Stängs
den 1 december 2017
Kontakta
Anousheh Abuhamzeh
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
I rollen som jurist kommer du att biträda bostadsrättsföreningar och övriga kunder i olika slags fastighetsrättsrelaterade frågor genom rådgivning och som juridiskt ombud. Du kommer att arbeta brett inom förenings- och fastighetsrätten med frågor inom såväl bostadsrättjuridiken som hyresrättsjuridiken och dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och innefatta bland annat granskning, upprättande och omförhandlingar av avtal, tvistelösning inom och utanför domstol och hyresnämnd, upprättande av rättsliga utlåtanden och arbete med ekonomiska planer.  Vidare kommer du att hålla utbildningar, både internt och externt. Härutöver kommer du även att delta som ordförande vid årsmöten. Arbetet är självständigt med eget resultatansvar. Kvällsarbete förekommer.

Vem är du?
Vi söker dig som har en juristexamen samt minst ett par års yrkeserfarenhet. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta inom fastighetsrätten från advokat- eller juristbyrå, på bolag eller organisation. Som person är du mål- och resultatinriktad. Du är affärsfokuserad med en förmåga att skapa, bibehålla och utveckla goda kundrelationer. Vidare har du en god pedagogisk och tydlig förmåga. Du är strukturerad och analytisk. Kunskaper inom företagsekonomi, fastighetstransaktioner och/eller entreprenadrätt är mycket meriterande.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig möjlighet till utveckling i en spännande roll på ett stort och bolag som satsar på sina anställda. Vi sitter i ljusa lokaler vid Medborgarplatsen i Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar SBC med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan innehållande Cv, personligt brev samt betyg så snart som möjligt.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh telefon: 0766- 33 14 42 alternativt anousheh.abuhamzeh@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Om verksamheten
SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB (publ) är ett av landets ledande företag inom bostadsrättsförvaltning. Bolagets affärsidé är "Vi skapar och förvaltar värden för bostadsrättsföreningar och bostadsrättshavare ". SBC tillhandahåller kostnadseffektiva tjänster inom ekonomi, teknik och juridik för bostadsrättsföreningar. SBC har kontor på sex orter runt om i landet med totalt cirka 320 anställda. 2016 var koncernens intäkter 431 mkr. Bolaget är noterat på NGM Equity.

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum sitter i moderna lokaler på Södermalm i centrala Stockholm. SBC erbjuder bostadsrättsföreningar ett brett utbud av tjänster. Juristavdelningen består av sexton medarbetare – nio jurister och en paralegal i Stockholm, fem jurister i Göteborg, samt en jurist i Malmö. Som jurist arbetar du självständigt men har stöd av alla andra jurister i det dagliga arbetet då samarbetet mellan de olika kontoren är stort. Nu söker vi ytterligare en jurist till Stockholmskontoret.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

Liknande jobb

Liknande jobb