Fastighetsutvecklare till Västfastigheter

Rekryterare
Västfastigheter
Plats
Göteborg
Annonserat
den 1 november 2017
Stängs
den 22 november 2017
Ref:
SE-12620
Kontakta
Karin Danielsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som vill vara med och leda fastighetsutvecklingen på Sahlgrenska

Position

Om tjänsten
Vi söker nu dig som vill vara med och leda fastighetsutvecklingen på Sahlgrenska. I rollen ingår att samordna och driva stora projekt och skapa framtidens sjukvård samt att du företräder Västfastigheter och driver våra frågor ur ett helhetsperspektiv. Du har också ansvaret för att vara den som har en kontinuerlig dialog med kunden och har det övergripande ekonomiska ansvaret. I rollen ingår också att arbeta med planering för fastighetens långsiktiga lokalutveckling och driva förstudier tillsammans med representanter för kunden. Till din hjälp har du kollegor inom förvaltning, projektledning, teknisk förvaltning samt drift- och service.

Kvalifikationer
Vi vill att du har relevant högskoleexamen så som civilingenjör, arkitekt eller motsvarande.

Du har flera års erfarenhet från bygg- och/eller fastighetsbranschen med kunskap kring projektledning och hur bygg- och fastighetsutvecklingsprocesser ser ut med dess olika skeden.

B-körkort krävs.

Önskvärda egenskaper
Du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga samt är strukturerad. Det är också viktigt att du är lyhörd och kundorienterad samt har ett stort engagemang i dina arbetsuppgifter. Du har förståelse för olika kunders behov och kan vara med i konkretiserande och ifrågasättande av behov i tidiga förändringsskeden avseende lokaler. Du är van vid och trivs med att ha en ledande roll i olika skeden av projekt och kan driva processen framåt. Du måste tycka om ett varierat arbete och kunna växla mellan operativa och strategiska frågor. Du har lätt för att formulera dig i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder
Västfastigheter erbjuder en viktig och spännande roll i en organisation med mycket gemenskap och påverkansmöjligheter. Som fastighetsutvecklare är du med och påverkar samhället och många människors vardag. Vi har en personalpolitik som månar om de anställda att ha en sund balans mellan arbete och fritid och vi har vunnit pris för Sveriges mest jämställda arbetsplats!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Välkommen att söka tjänsten med CV och personligt brev via www.mercuriurval.se  (ref nr SE-12620) senast 22 november. Vid frågor om tjänsten, kontakta Mercuri Urvals konsult Karin Danielsson, 0723-865746 eller Västfastigheters fastighetschef Gunnel Lundegren, 0700-824073.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Mölndal/Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Ref. nr. SE-12620
Kontakt Karin Danielsson, 0723-865746, Gunnel Lundegren 0700-824073
Facklig företrädare Daniel Hansson, Vision 070-780 57 59
Publicerat 2017-11-01
Sista ansökningsdag 2017-11- 22

Om företaget
Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer för Västra Götalandsregionens verksamheter. Vi bygger nytt, bygger om och ansvarar för driften i komplexa vårdmiljöer samt inom kultur- och utbildningssektorn. Vi är en av Västsveriges största fastighetsförvaltare. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se

Liknande jobb

Liknande jobb