Redovisningsansvarig i internationell roll inom modebranschen

Rekryterare
SJR
Plats
Borås
Annonserat
den 1 november 2017
Stängs
den 20 november 2017
Kontakta
Liza Dahlin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Redovisningsansvarig i internationell roll inom modebranschen

Till vår kund centralt belägen i Borås rekryterar vi nu en redovisningsansvarig som vill vara del av en föränderlig miljö!

Vad innebär rollen?
Som redovisningsansvarig kommer du att tillhöra finansavdelningen och ingå i ett team om 15 personer. Ditt område kommer att innebära ett helhetsansvar inom redovisning för två av våra nordiska länder. Du ansvarar för upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut i enlighet med gällande regelverk, rapporterar till myndigheter, har kontakt med bank och revisorer och arbetsleder det dagliga redovisningsarbetet för en redovisningsekonom. Du är delaktig i årsredovisningen och du rapporterar till redovisningschefen.

Vem är du?
Vi söker dig med någon ekonomisk utbildning från universitet/högskola eller yrkeshögskola. Utifrån din några års breda redovisningserfarenhet har du erfarenhet av självständiga bokslut och stor vana av olika system. Ett stort plus för rollen är erfarenhet från Shared Service Center eller IFRS. I övrigt har du goda engelskkunskaper och ligger på en god nivå i ditt Excelanvändande. Om du har tidigare redovisningskunskaper från tysk eller norsk verksamhet är detta mycket meriterande och något du kan få nytta av.  

Som person är du driven och vill bidra med din positiva energi på en ny arbetsplats. Du är flexibel och inte heller rädd för att ta för dig. För att trivas gillar du i övrigt när det händer saker omkring dig - vi har en spännande tid framåt med ett mål om en framtida börsintroduktion och vill hitta dig som vill vara med om denna resa. 

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka gärna in din ansökan redan idag, dock senast den 20 november 2017. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb