Driven Account Manager sökes till ExOpen i Malmö

Rekryterare
ExOpen
Plats
Malmö
Annonserat
den 1 november 2017
Stängs
den 1 december 2017
Kontakta
Sophie Karlsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till vår uppdragsgivare ExOpen söker vi nu en självgående och driven Account Manager till distriktet Malmö-Göteborg–Kalmar-Halmstad med omnejd. Som AM inom ExOpen är du en nyckelperson för företaget och dess framtida satsning. I ditt arbete har du ansvar för att skapa förtroende för företaget och de lösningar som de erbjuder. Du ansvarar för hela säljprocessen från prospektering till avslutad affär samt därefter bygga och förvalta kundrelationen. I arbetsuppgifterna ingår att bearbeta befintliga kunder likväl som att identifiera och prospektera nya kunder. Du kommer ha många kontaktytor och är bryggan mellan kunden och de konsulter inom ExOpen som jobbar med företagets lösningar. En nära dialog och samarbete med bolagets konsulter kommer därför vara en viktig källa för framgång.

Du rapporterar direkt till Affärschefen och är en del av ett säljteam. ExOpen sitter i trevliga lokaler i centrala Malmö.

I rollen ingår bland annat:

  • Ansvara för försäljningen av företagets lösningar inom distriktet.
  • Underhålla och utveckla relationer med bolagets kunder
  • Identifiera och prospektera nya kunder
  • Planera och genomföra besök hos potentiella och befintliga kunder
  • Bearbeta Leads som kommer från mässor, kampanjer, nätverk eller övriga kontakter
  • Offert- och avtalsskrivning
  • Vidareutveckla redan befintliga affärer

Erfarenhet, utbildning och person
Vi söker dig som har några års erfarenhet av B2B och lösningsförsäljning till mellan - och stora företag. Har du erfarenhet av försäljning inom BI eller affärssystem ser vi det som starkt meriterande, men det är inget krav. För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har ett starkt driv att bygga goda relationer och skapa nya affärsmöjligheter. Vidare ser vi gärna att du är van att arbeta målstyrt och triggas av att leverera resultat. Har du högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom relevant område ses det som starkt meriterande men är inte ett krav. B körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en engagerad och social person med intresse för att driva och utveckla affärer. Du är förtroendeingivande och trygg i dig själv och trivs med att vara en representant för bolaget och dess lösningar. För att trivas i rollen är det viktigt att du är prestigelös, affärsmannamässig och har en god ekonomisk förståelse och ett långsiktigt perspektiv i det du gör. Vi ser även att du är kreativ och inlyssnande, vilket gör att du alltid hittar de bästa lösningarna för ExOpens kunder. Sist men inte minst har du en stark servicekänsla och triggas av nöjda kunder och att leverera goda resultat.

Låter det intressant? Kontakta oss!

ExOpen är ett snabbväxande IT-företag som erbjuder lösningar inom budget och rapportering. De täcker allt från det lilla företagets rapportbehov till den stora koncernens processer och beslutstödskrav. Man har idag över 400 kunder på den svenska marknaden, omsätter ca 45 MSEK och har i dagsläget 35 anställda.

För mer information om ExOpen, gå in på www.exopen.se.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar ExOpen med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen nedan. Vid frågor vänligen kontakta Sophie Karlsson på 08- 120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!