Redovisningsassistent till ett internationellt bolag inom modebranschen

Rekryterare
SJR
Plats
Borås
Annonserat
den 1 november 2017
Stängs
den 20 november 2017
Kontakta
Liza Dahlin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Redovisningsassistent till ett internationellt bolag inom modebranschen

Till vår kund centralt belägen i Borås rekryterar vi nu en redovisningsassistent som vill vara del av en föränderlig miljö!

Vad innebär rollen?
Som redovisningsassistent kommer du att tillhöra finansavdelningen och ingå i ett team om 15 personer. Du kommer att arbeta nära redovisningsansvarig och ansvara för allt det löpande, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, skatt och moms, butiksavstämningar (dagskassor), behjälplig i månadsbokslut samt stödja i årsbokslutsprocessen.  

Vem är du?
Vi söker dig med någon ekonomisk utbildning från gymnasiet eller yrkeshögskola och har arbetat några år som ekonomiassistent. I övrigt har du goda engelskkunskaper och ligger på en god nivå i ditt Excelanvändande. Om du har tidigare erfarenhet från tysk eller norsk verksamhet är det meriterande och något du kan få nytta av.  

Som person är du driven och vill bidra med din positiva energi på en ny arbetsplats. Du är flexibel, social och har en vilja att utvecklas. För att trivas gillar du i övrigt när det händer saker omkring dig - vi har en spännande tid framåt med ett mål om en framtida börsintroduktion och vill hitta dig som vill vara med om denna resa. 

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka gärna in din ansökan redan idag, dock senast den 20 november 2017. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb