Segmentschef Avfuktning till Relita Industri & Skadeservice AB

Plats
Örebro
Annonserat
den 2 november 2017
Stängs
den 20 november 2017
Ref:
SE-12584
Kontakta
Magnus Wikström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Affärsutveckling & Försäljning

Relita har en tydlig tillväxtambition med en målsättning att fördubbla omsättningen kommande åren. Som segmentschef för avfuktning får du en möjlighet att påverka och driva utvecklingen inom ett av bolagets växande segment.

Position
De viktigaste ansvarsområdena för segmentschefen är att bygga upp och utveckla affären, fördela resurser samt driva försäljningen på nationell nivå. Du har själv frihet att utforma ditt arbetssätt för att affärsutveckla och öka försäljningen inom segmentet avfuktning.

Som chef kommer du vara den centrala punkt inom segmentet och hålla samman avfuktningsaffären vid de olika regionala filialerna. Du har budgetansvar och kommer även agera som en stödjande part till produktionsledarna med din kunskap inom området avfuktning.

Tillsammans med dina medarbetare så står du inför en tillväxtresa där det ingår i uppdraget att driva upp omsättningen genom att prioritera rätt insatser för att utveckla affären.

Relita har senaste åren haft en stark utveckling och är idag ett marknadsledande bolag i Sverige. Man har en fortsatt tydlig tillväxtambition med en målsättning att fördubbla omsättningen kommande åren. Som segmentschef för avfuktning får du en möjlighet att påverka och driva utvecklingen inom ett av bolagets växande segment.

Avfuktning är en del av Relitas affärsområde Skadeservice och ett prioriterat segment i bolagets tillväxtresa. Huvudsakliga arbetsområden för avdelningen är avfuktning, inomhusmiljö, fuktskade- och radonutredningar, vattenskadebesiktningar, mätningar och provtagningar.

För att lyckas i rollen så tror vi att du har erfarenhet av affärsutveckling och försäljning. Du är sakkunnig inom fukt och inomhusutredning med intresse för avfuktning. Det är meriterande om du har erfarenhet av bygg-, avfuktnings- eller saneringsbranschen.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, dock senast den 20 november 2017, via www.mercuriurval.com (ref.nr SE-12584). Vid frågor kontakta Magnus Wikström på 019-19 68 13 eller Carl Pauly på 019 – 19 68 06.

Om företaget
Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har ca 500 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour.  Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2004 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2008.