Platschef till BTH Bygg

Rekryterare
BTH Bygg
Plats
Solna, Stockholm
Annonserat
den 3 november 2017
Stängs
den 29 november 2017
Kontakta
Henrik Nyberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du ta chansen och ansluta till BTH Bygg som är i en spännande utvecklingsfas med tydliga mål till år 2020.

Om tjänsten
Platschefen har det övergripande ansvaret för att planera och leda projekt från byggstart till slutbesiktning vilket inkluderar utförande, kvalitet, ekonomi samt ledning av medarbetare och övrig produktionspersonal. Till din hjälp för framgång i projekten finns medarbetarna i platsorganisationen med kompetenta kollegor.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som Platschef inom byggproduktion, du har goda ledaregenskaper, sunda värderingar och social kompetens. Du har ett affärsmässigt tänk i kombination med en analytisk förmåga och ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Vi ser att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, inom såväl tal som skrift, samt god förståelse för engelska. Du rapporterar till Arbetschef i affärsområdet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Ansvar för leverans av projekt under hela projektcykeln inklusive ansvar att nå uppställda mål i kontrakt, kvalitet, miljö, arbetsmiljö och ekonomi
 • Ansvar för att disponera ekonomi och resurser utifrån projektets uppsatta kostnads- och tidsramar
 • Regelbunden kontakt med berörda kontraktsparter
 • Ansvar för arbetsmiljö inklusive BAS-U ansvar
 • Regelbunden uppföljning, daglig styrning och dokumentation
 • Företräda, medverka och hålla projektspecifika möten, exempelvis ekonomimöten och byggmöten
 • Prognosarbete enligt bolagets rutiner
 • Vara insatt i och ha kunskap om kontraktets hela omfattning och innehåll

Kvalifikationer och önskad kompetens

 • Du har akademisk examen eller examen från yrkeshögskola alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom byggteknik och husbyggnation
 • I tidigare roller har du exempelvis arbetat som arbetsledare/produktionsledare eller entreprenadingenjör och idag har du flera års relevant erfarenhet
 • Resultatinriktad och lösningsorienterad med fokus på affären och att skapa mervärde för kunden
 • God kommunikatör som har lätt för att samarbeta och skapa engagemang
 • Du är driven och lojal samt har förmåga att se helheten, kan fatta beslut och agera proaktivt
 • Du är en förebild och som ledare är du lyhörd, motiverande och inkluderande
 • B- körkort

Din ansökan
Ta nästa kliv i karriären och sök dig till BTH Bygg som expanderar! Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av Researcher Henrik Nyberg (tel. 070-790 05 29) eller ansvarig rekryteringskonsult Ola Everhed (tel. 070-790 01 06) på Boardtalk AB. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. 

Om BTH Bygg
BTH Bygg är ett byggföretag verksamt i Stockholmsregionen som strävar efter att ständigt ligga i framkant för våra kunder och som arbetsgivare. Styrkan med BTH Bygg är vår bredd, från projektutveckling till service, att arbeta långsiktigt och hållbart är viktigt för oss, kraven på kvalitet och etik är höga och vi är måna om att ha en effektiv, modern och resultatinriktad organisation där våra 150 medarbetare är vår viktigaste resurs.

BTH Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme för engagemang och initiativtagande. Hos oss har Du chansen till en intressant och stimulerande framtid med goda utvecklingsmöjligheter inom en expanderande marknad. BTH Bygg erbjuder en attraktiv arbetsplats med bra personalförmåner och möjligheter till kompetensutveckling. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Läs mer på www.bthbygg.se

Liknande jobb

Liknande jobb