Projektledare Navet Affärssystem

Rekryterare
Navet
Plats
Helsingborg alt. Malmö
Annonserat
den 6 november 2017
Stängs
den 5 december 2017
Kontakta
Anders Claesson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Navet annonsbild no. 1
Vårt team av verksamhetskonsulter och systemutvecklare inom Navet Affärssystem har mångårig erfarenhet av affärsverksamhet, logistik, försäljning, ekonomi och ITNavet är Microsoft Certified Partner och utvecklar lösningar både i affärssystemet Microsoft Dynamics NAV och för integration mellan affärssystemet och externa stödsystem, omvärlden och kringutrustning.

Navet har flerårig erfarenhet av molnbaserade lösningar där Microsofts komponenter såsom Microsoft Dynamics NAV, Power BI, Azure, Sharepoint och Office 365 ingår.

Navet deltar ofta i den tidiga fasen vid framtagande av företagets IT-strategi inklusive genomförande av förstudie och analys. I samband med en implementering av vår leverans genomför vi, efter kundens val, långtgående utbildningsinsatser med våra specialiserade verksamhetskonsulter. Business Intelligence, eller BI, syftar till att tillhandahålla och samordna information på ett sätt som underlättar för företag att fatta så korrekta och affärsmässiga beslut som möjligt. Med Business Intelligence (BI) kan våra kunder ofta minska sin IT-hantering och öka internt och externt samarbete genom att koppla samman data och personer för att få aktuellt och korrekt beslutsstöd. Navet är bl.a. partner till Microsoft, Qlik och Hypergene.

I rollen som projektledare söker vi en erfaren, driven och väletablerad ekonom, sannolikt med controllerprofil, som är intresserad och kunnig i system och processer samt har förmågan att förstå verksamheter även ur kundens perspektiv. I projektledarrollen lyfter du blicken och fokus är att leda projekt och medarbetare till framgångsrika leveranser samt successivt bära kundansvaret för specifika uppdrag.

Kontaktperson: Anders Claesson, Partner, Affärsområdeschef Navet Affärssystem
E-post: anders.claesson@navet.se
Telefon: 0705-33 50 22

Liknande jobb

Liknande jobb