Relationsskapande och affärsdriven kundansvarig till Acacia Finans

Rekryterare
Acacia Finans
Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 november 2017
Stängs
den 6 december 2017
Kontakta
Alexandra Koblet Olsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Relationsskapande och affärsdriven kundansvarig till Acacia Finans

Är du en entreprenöriell och försäljningsinriktad person som drivs av att arbeta mot mål? Vill du vara med i en spännande tillväxtresa där du får användning av din relationsskapande sida och drivna personlighet? Då kan rollen som kundansvarig hos Acacia Finans vara din nästa utmaning!

Vi letar efter dig med en driven personlighet som brinner för försäljning. Du har helst erfarenhet från bank/finans, corporate finance alternativt kvalificerad B2B försäljning gentemot tillväxtbolag. Detta är chansen för dig som vill vara med i en spännande resa.

I rollen som kundansvarig hos Acacia Finans kommer du arbeta brett med försäljning. Du är ansvarig för att prospektera nya kunder och du ansvarar även för din egen kundportfölj. I arbetet innebär det att du underhåller relationer och strävar efter gott samarbete med både kunder och kollegor. Du nätverkar även bland befintliga och potentiella kunder och du är själv ansvarig för att boka dina kundbesök. Du kommer även skriva kredit PM vilket ställer krav på god ekonomisk förmåga samt språkliga kunskaper.

Din bakgrund
Vi letar efter dig som är relationsskapande och som älskar att driva in affärer. Du är nyfiken och en doer vilket gör att du vågar ta för dig samtidigt som du har en ödmjuk inställning. Du har en god ekonomisk förståelse då du kommer jobba med företags resultat- och balansräkning vilket även ställer vissa krav på analytisk förmåga.

Du har helst erfarehet från bank/finans, corporate finance alternativt kvalificerad B2B försäljning gentemot tillväxtbolag. Har du en ekonomisk utbildning är det meriterande. I den här rekryteringen kommer det läggas stor vikt vid personliga egenskaper.

Du erbjuds
Som kundansvarig på Acacia Finans AB får du möjlighet att arbeta i en entreprenöriell och utvecklande miljö. Acacia Finans står inför en spännande resa, där moderbolagets målsättning är att satsa ännu mer kapital i bolaget och expandera ytterligare. Du möter människor som är engagerade och som brinner för sin verksamhet. Acacia Finans AB är ett bolag under stark tillväxt, med en god lönsamhet och en solid finansiell grund. Acacia Finans AB är ett av finansinspektionen registrerat finansinstitut.

Övrig information
Ovanstående är en direktrekrytering till Acacia Finans som sitter i fina lokaler på Birger Jarlsgatan 8. Rekryteringen sker i samarbete med SW och eventuella frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult på SW- Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44. Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan redan idag!

Om Acacia Finans AB 
Vi erbjuder en spännande och mångsidig tjänst som kundansvarig hos Acacia Finans AB på vårt kontor i centrala Stockholm. Acacia Finans AB är ett dotterbolag till Acacia Asset Management som är ett familjeägt investmentbolag. Acacia Finans AB är ett nytänkande finansbolag som specialiserat sig på att erbjuda svenska tillväxtföretag anpassad rörelsefinansiering. Det gör vi genom Fakturaköp, Exportfinansiering, Orderfinansiering och Brygglån. Våra kunder finns främst inom teknik och IT. 

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Liknande jobb

Liknande jobb