Styrelseordförande till Norén & Lindholm

Plats
Västerås, Västmanland
Annonserat
den 7 november 2017
Stängs
den 26 november 2017
Kontakta
Marie Lindholm
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Välkommen till Norén & Lindholm

Norén & Lindholm annonsbild
Uppdraget
Uppdraget som styrelseordförande handlar om att leda oss på Norén & Lindholm i vår tillväxtresa och att vara stöttande, inte bara på styrelsemötena utan även när frågor dyker upp i det dagliga arbetet. För att tillgodose dessa behov och komplettera styrelsegruppen så söker vi nu en styrelseordförande som har lyckad erfarenhet av att bygga en mindre och ägarledd organisation, bransch spelar ingen roll. Däremot så har du en god insikt och kunskap om den ”nya ekonomin” som vuxit och blivit större. Du förstår sambanden mellan den ”nya tidens” kommunikation och tillväxt.

Vem är du?
För oss är det inte speciellt meriterande om du redan är styrelseproffs, utan det som är viktigt är att du förstår och redan har agerat på de nya möjligheter som vuxit fram inom näringslivet. Det är dock av stor vikt att du har en ordentlig portion affärslogik i kombination med lyckade tillväxtresor där människor och organisationer varit i fokus.

Du har ett intresse för människor och kunskap om företagande, då ett av våra ledord är: ”Vi älskar att utveckla människor och vi är stolta att bidra med kompetens och utveckling av näringslivet.” 

Vi har självklart stora förväntningar på vår nya styrelseordförande. Vi ser gärna att du kan bjuda på dig själv likväl som du delar med dig av din erfarenhet och kunskap. Givetvis delar du N&L’s värderingar, det är en grundläggande förutsättning för detta uppdrag.

Förväntningar:

  • Du kan leda och på ett strukturerat vis förbereda och följa upp viktiga frågor.
  • Vara en sparringpartner till både VD och ägare.
  • Ställa krav på styrelsen samt ansvara för strategimöten en gång per år.
  • Ha kul tillsammans med oss och inte bara se N&L och vår verksamhet som ett uppdrag.

Om N&L
Norén & Lindholm har hjälpt människor och företag att växa sedan 2005! Vi erbjuder tjänster inom kompetensförsörjning dvs rekrytering, interimslösningar samt ledarskaps- och organisationsutveckling. Vi är kända för att vi verkligen löser de uppdrag vi tar oss an, inga uppförsbackar får oss att ge upp. Vi tror att nyckeln till framgång handlar om att vara en engagerad och pålitlig samarbetspartner som följer med hela vägen. Vi är kompetenta och har en bred yrkeserfarenhet som hjälper oss att förstå företag och organisationers behov. Vår roll är att vara den värdeskapande länken däremellan som matchar rätt person till rätt jobb och som på ett ansvarfullt sätt håller det vi lovar till våra kunder, konsulter och varandra.  När du träffar någon från N&L känner du dig personligt bemött och inom professionella väggar. Vi är modiga och raka i ryggen, vi vågar göra fel och vi vågar säga nej. Läs mer här: norenlindholm.se

Låter detta som en intressant utmaning?
För att underlätta vår rekryteringsprocess ber vi dig svara på enkäten nedan, senast 26 november. Urval kommer att ske löpande och Marie Lindholm kommer att kontakta dig för eventuell uppföljning. Visa ditt intresse så är chansen större att positionen blir din!