Danske Bank

Private Banker

Rekryterare
Danske Bank
Plats
Stockholm, Linköping
Annonserat
den 8 november 2017
Stängs
den 28 november 2017
Ref:
17267
Kontakta
Christina Kennedy
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en utåtriktad relationsbyggare med goda kunskaper i komplexa förmögenhetsfrågor? Då kanske du är vår nya Private Banker i Stockholm!

Private Banking inom Danske Bank i Sverige växer snabbt. Vi har en position som utmanare i detta segment, vilket gör att kundtillströmningen är mycket hög. Genom att kombinera den stora internationella bankens trygghet med den lilla lokala bankens engagemang, kan vi leverera en tjänst som är unik och skiljer sig från övriga aktörer.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter en medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken. Våra inspirerande ledare ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Högklassig och individanpassad rådgivning
Som Private Banker hos Danske Bank är du kundansvarig och har ett permanent team av specialister tillgängligt för dina kunder, bestående av kapitalförvaltare och skatterådgivare. Du erbjuder dina kunder en kvalificerad och individuellt anpassad rådgivning baserad på en livsvarig förmögenhetsplan, som ger en helhetssyn och genomlysning av kundens samtliga ekonomiska förutsättningar, livssituation, behov och mål. Du tar hand om kundens affär i banken och koordinerar med de specialister som behövs. Ditt ansvarar innefattar även intäkter och lönsamhet på din kundstock och mycket centralt är även kundnöjdhet, underhåll och utveckling av kundens ekonomi.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen tror vi att du är social, utåtriktad, har ett bra nätverk och vet vad god service innebär för våra kunder. Du har en stark vilja att driva affärer och samarbetar väl med dina kollegor både inom den egna samt inom övriga enheter på banken. Du är väl insatt i hur de finansiella marknaderna fungerar och har mycket god kännedom i placeringsprodukter. Du besitter även en hög kompetens i övriga områden som kunderna har behov av, såsom allmänna bankprodukter och krediter.

Troligtvis har du en civilekonomutbildning eller motsvarande utbildning inom ekonomi/finans. Dessutom har du tidigare erfarenhet av att arbeta som Private Banker, kapitalrådgivare eller kapitalförvaltare på minst tre/fyra år och tidigare eget kundansvar över kunder med större förmögenhet. Du är licensierad inom SwedSec.

Är du intresserad?
Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Christina Kennedy Regional Head of Private Banking Stockholm/Linköping, 0752-48 27 53 eller christina.kennedy@danskebank.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2017-11-28.

Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.