Ikano Bostad söker biträdande fastighetsjurist

Rekryterare
Ikano Bostad
Plats
Sundbyberg
Annonserat
den 8 november 2017
Stängs
den 7 december 2017
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi växer och behöver nu förstärkning av en Biträdande Fastighetsjurist inom Ikano Bostad. Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort.

Arbetsbeskrivning
Som biträdande jurist hos Ikano Bostad kommer du att i stor utsträckning få arbeta med fastighetsjuridiska frågor samt övriga juridiska frågor som är vanligt förekomna inom fastighetsbranschen. Resor inom Sverige förekommer.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

  • Domstolsansökningar till hyresnämnd eller tingsrätt/hovrätt inkl processföring;
  • Medling mellan hyresgäster;
  • Internutbildning inom juridik;
  • Hyresförhandling; samt
  • Intern expertrådgivning

Vem är du?
Vi söker dig som är nyexaminerad jurist eller har arbetat något år efter din examen, och då gärna med fastighets- och/eller försäkringsrätt. Tingstjänstgöring är meriterande men inget krav.

Vi vill vidare att du har en god analytisk förmåga, mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl skriftligt som muntligt. Vi vill också att du är förtroendegivande och har lätt för att samarbeta med alla typer av personligheter. Du bör vara stresstålig, vetgirig, nyfiken, prestigelös, positiv samt affärs- och lösningsfokuserad. Du har även en bra kommunikationsförmåga. Vi ställer också krav på att du ska vara driven och van att arbeta självständigt som en del av ett större team. Merit om du har förhandlingsvana samt arbetat med PUL / GDPR.

Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Du erbjuds
Du blir en del av ett expansivt företag, där du får chansen att bidra till vår utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar samt arbetar hårt, långsiktigt och har kul. En arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla – både oss själva och sättet vi jobbar på.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Ikano Bostad med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se

Om verksamheten
Ikano Bostad förvaltar cirka 5 900 hyreslägenheter och har för närvarande cirka 1 300 lägenheter i produktion. Ikano Bostad är en del av Ikano, en internationell företagsgrupp med verksamheter inom finans, fastighet, försäkring och detaljhandel. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. Gruppen har cirka 4 500 anställda i 14 länder. Läs mer om oss på ikanobostad.se

Område:
Sundbyberg
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85

Liknande jobb

Liknande jobb