Visma söker driven och affärsinriktad bolagsjurist

Rekryterare
Visma
Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 november 2017
Stängs
den 7 december 2017
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Data / IT, Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Visma söker nu en bolagsjurist till en ny roll i Sverige. Du sitter på bolagets svenska huvudkontor, tillhör det nordiska teamet och rapporterar direkt till Legal Director som sitter i Oslo.

Arbetsbeskrivning
Som Vismas enda jurist i Sverige har du en bred roll där du stöttar både de juridiska enheterna i den svenska delen av koncernen samt ledningen med allehanda legala frågor. Fokus ligger på generell affärsjuridik, avtalsrätt samt integritetsskyddande lagstiftning. Då Visma planerar för ett stort antal förvärv kommer du också få arbeta med bolagets transaktioner från ett arbetsrättsligt perspektiv. Din roll som Vismas första jurist i Sverige kommer också innebära att du får sätta upp processer och rutiner för bästa legala support.

Vem är du?
Vi söker dig med juristexamen och som har arbetat några år på advokatbyrå och/eller bolag. Du har en bred affärsjuridisk kompetens och du är van att upprätta och förhandla avtal. Du har gärna erfarenhet från IT-branschen och har du arbetat med PUL och GDPR är det meriterande. Det är positivt om du har arbetat med uppköp av bolag samt integrationer, gärna från ett arbetsrättsligt perspektiv. Du är van att arbeta självständigt och du tycker om att ta ansvar. Som jurist är du affärsmässig och pragmatisk. Du tycker om högt tempo, du är bra på att prioritera och du kan hantera en mängd olika frågor samtidigt. Du arbetar obehindrat på svenska och engelska och du är kommunikativ och har lätt att etablera relationer.

Du erbjuds
Visma erbjuder möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern där du får en unik möjlighet att bygga upp en legal funktion i Sverige. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du får utrymme att ta eget ansvar.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Visma med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Visma is the leading provider of products and services that make businesses more efficient. The group provides software, outsourcing, procurement, collection services, retail solutions, and IT-related development and consulting. Visma simplifies and automates business processes across both private and public sectors, and has more than 550 000 customers in Northern Europe. The Group has more than 5500 employees and had 2016 revenues of appr. 8 MNOK. See http://visma.com for more information.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85

Liknande jobb

Liknande jobb