IT-utvecklare sökes till tillväxtbolag inom finans

Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 november 2017
Stängs
den 7 december 2017
Kontakta
Gustav Lundström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker nu en utvecklare/förvaltare inom IT till GCC Capital/Balanzia. 

För att lyckas i rollen är du en person som drivs av att jobba med utveckling där din insats har avgörande betydelse. Som person är du proaktiv, flexibel och ansvarstagande i ditt sätt att arbeta och fokuserad på att finna lösningar för att uppnå bästa resultat. Då du kommer att vara en viktig kugge i utvecklingen ser vi att du är en kreativ och entreprenöriellt lagd person som kommer med idéer och förslag på förbättringsområden. Du ser det som en självklarhet att kunna och om du inte kan, att se till att lära dig, både vad gäller teknik men också den verksamhet som utvecklingen kretsar kring.  

Dina kvalifikationer,  

  • Minst 3 års erfarenhet av programmering/förvaltning inom IT  
  • Du har goda kunskaper i SQL  
  • Du har goda kunskaper i programmering i .NET  
  • Meriterande är erfarenhet av arbete inom finans  

Dina uppgifter kommer omfatta,  

  • Kravställning mot outsourcad IT-avdelning  
  • Programmering och utveckling av interna system  
  • Implementering och testning av nya produkter i befintliga system
  • Förvaltning av system  

Vår Kund
GCC Capital AB är ett entreprenörsdrivet, privatägt och snabbväxande kreditmarknadsbolag med statlig insättningsgaranti. Vi erbjuder privatpersoner bra villkor för sparande och finansiering genom leasing eller hyra alternativt rörelsekrediter till företag. Vi är även etablerade inom finansiering av mindre flygplan, helikoptrar samt olika typer av fastighetskrediter. 2016 startades bifirman Balanzia där vi erbjuder privatlån utan säkerhet till konsumenter samt fakturaköp och mindre företagskrediter till företag i såväl Sverige som via vår finska filial. På GCC Capital/Balanzia kommer du få möjlighet att arbeta i en spännande organisation under tillväxt och i en roll med goda utvecklingsmöjligheter.  

Varmt välkommen att ansöka genom länken nedan!  

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar GCC Capital/Balanzia med Netwrk. Du söker tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustav Lundström på 072-55 55 719  

Liknande jobb

Liknande jobb