Marknadschef till Mockfjärds Fönstermästaren AB

Plats
Borlänge
Annonserat
den 8 november 2017
Stängs
den 27 november 2017
Kontakta
Anna Hansson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

För att få en känsla för vårt företag och vårt arbete, titta på filmen ovan:

Vi söker nu en enastående MARKNADSCHEF

Ditt arbete hos oss kommer handla om att förstå kundens förväntan på en enastående kundupplevelse.

När du arbetar hos oss kommer du bland annat göra det här:
Du samverkar med Affärsutvecklingschefen och regioncheferna för att skapa förutsättningar för en framgångsrik försäljningsutveckling. Du samarbetar med dina medarbetare, som är specialister inom sina respektive områden, både direkt och i projektform. Du kommer även arbeta i strategiska marknadsprojekt inom Dovista Sverige tillsammans med andra marknadschefer, vilket ger dig ny input och möjlighet till benchmarking varje dag.

Så här kommer du bidra hos oss:
Att du vet hur man kombinerar digitala och analoga kanaler, vilka verktyg som finns för att optimera ROI med realtidsdata. Du vet vad som krävs för morgondagens marknadsorganisation. Vår framtid är digital, du är redan där och vi ser fram emot att ta del av din kompetens.

För att vara framgångsrik i denna roll är det viktigt att du är kommunikativ, har god problemlösningsförmåga, är kreativ och engagerad, analytisk och snabb till handling. Du känner igen dig i våra värdeord Engagerade, Trygga och Långsiktiga.

Du har med dig en bred marknadskompetens företrädesvis från B2C och gärna någon form av säljbakgrund. Du har förståelse för franchise-liknande koncept då vi arbetar med agenter runt om i Sverige. Du säkerställer ett brett engagemang för marknadsfrågor genom din förmåga att kommunicera och inspirera våra samarbetspartners.

Det här kommer du få av oss:
En nyckelroll i vår organisation där din insats kommer bli avgörande för vår fortsatta framgång. Som anställd hos oss är du en del av en innovativ organisation där vi gemensamt uppnår dina mål i karriären.

Anställningen
Anställningen är tillsvidare på heltid och tillträde sker snarast möjligt enligt överenskommelse. Placering vid vårt nya huvudkontor i Borlänge. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Ansökan och upplysningar
Vi samarbetar med Hansson & Partners i våra rekryteringar.

Din ansökan skickar du till anna@hnpar.com senast den 27 november.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ytterligare information om tjänsten lämnas av:

Anna Hansson, rekryteringskonsult Hansson & Partners, 070-695 64 63.