Finansekonom på Willhem AB

Rekryterare
Willhem
Plats
Göteborg
Annonserat
den 6 november 2017
Stängs
den 27 november 2017
Kontakta
Karin Rudhag
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Willhem annonsbild
UPPDRAGET
Expansion och utveckling har präglat Willhem sedan starten 2010 och i dagsläget äger och förvaltar Willhem drygt 26 000 bostäder på 13 orter i Sverige. Under 2016 medverkade Willhem i några av de största fastighetsaffärerna i Sverige.

Vi söker en finansekonom som vill vara med och stärka finansfunktionen i Willhem. Du kommer arbeta tätt tillsammans med vår Finansdirektör och följa hur den svenska och europeiska finansmarknaden utvecklas. Utifrån marknaden analysera och planera vår finansportfölj samt ge förslag till handlingsalternativ.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat:
• Makrobevakning och analys
• Bevaka låneportfölj och föreslå ändringar
• Följa och analysera derivatportföljen samt föreslå ändringar
• Löpande kontakt med banker och kreditvärderingsinstitut
• Hantera förändringar rörande banklån, lånelöften, panter och teckningsåtagande.
• Bevaka, kontrollera och rapportera covenanter
• Hantera uppdateringar av certifikat- och obligationsprogram
• Årlig redovisning av våra gröna obligationer och uppdatering av vår rating
• Delta på bankevenemang och finansmarknadsdagar

Vi söker dig som har intresse för fastigheter och finansbranschen. Du har akademisk utbildning från universitet eller högskola, samt erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom bank, treasury eller finansavdelning. För att lyckas i rollen behöver du vara nyfiken och drivande samtidigt som du är en ödmjuk, kommunikativ lagspelare med god samarbetsförmåga. Som person är du också affärsmässig, strukturerad och analytisk.

Willhem är ett bolag i ständig utveckling, tillväxt och förändring. Genom att utveckla nya idéer inom service, fastighetsutveckling, hållbarhet och IT, har vi höga målsättningar och siktar på att bli Sveriges ledande bostadsföretag. Att våga tänka nytt och inte alltid göra som alla andra är viktiga ledord för medarbetarna hos Willhem.

Om företaget
På Willhem arbetar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Vi är ett ungt företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som för våra medarbetare. Nya idéer inom service, fastighetsutveckling, hållbarhet och digitalisering ska göra oss till Sveriges mest nyskapande bostadsbolag. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ca 240 personer arbetar hos Willhem. Ägare är Första AP-fonden.
Läs mer på http://www.willhem.se

I denna rekrytering samarbetar Willhem med SOURCE. Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsulter Karin Rudhag 070-4140010, karin.rudhag@source-executive.se eller Sollaleh Khorramshahi 070-3603889, solaleh.khorramshahi@source-executive.se
Välkommen med din ansökan senast 27 november.

Liknande jobb

Liknande jobb