Affärsnära redovisningsekonom till Wangeskog Hyrcenter

Plats
Göteborg
Annonserat
den 9 november 2017
Stängs
den 22 november 2017
Kontakta
Alexandra Emilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi växer och behöver förstärkning av en ekonom till vår ekonomiavdelning! Du kommer få ansvara för helheten av ett par bolag i vår koncern och även stötta Ekonomichefen med bland annat analys och rapporter. Ett arbete för dig som gillar variation och utveckling!

Om oss
Wangeskog Hyrcenter är en stark och erfaren spelare inom maskinuthyrning och vi vill vara en totalentreprenör inom maskinuthyrning. Vi vänder oss främst till bygg- och anläggningsentreprenörer samt deras underentreprenörer. Vi lever efter mottot ”Anlita oss – vi löser det”. Det betyder att vi vill vara mer än en leverantör – vi vill vara en samarbetspartner. Det som framförallt skapat vårt goda rykte hos kunderna är vår personliga service. Den sitter i väggarna. Nyckeln till den gedigna servicekänslan vi kan erbjuda är vår erfarna och engagerade personal. Sedan starten 2002 har Wangeskog Hyrcenter haft en stadig tillväxt och våra expansionsplaner är fortsatt stora. Idag finns vi representerade i de tre storstadsregionerna och vi öppnar nya hyrcenter kontinuerligt.

Rollen
Ditt ansvar som redovisningsekonom ligger i att hantera ekonomin för ett par av våra bolag vilket innebär allt från bokföring och bokslut till avstämningar och momsrapportering. Du kommer även få möjlighet att arbeta med analys och rapporter i nära samarbete med Ekonomichefen.

Vi finns representerade med flertalet hyrcenter i varje region från vilka vi hyr ut våra maskiner och verktyg. Ekonomiteamet sitter i Högsbo i Göteborg på ett av våra hyrcenter vilket ger oss möjlighet till arbete nära både kunder, kollegor och verksamheten. Du kommer ha kontinuerlig kontakt med våra kollegor runt om i landet i diverse frågor och din ekonomiska förståelse tillsammans med ditt driv kommer till sin rätt då arbetet kräver en förståelse för verksamhetens affär för att kunna leverera med kvalitet.

Ekonomiavdelningen är en affärsstödjande funktion och vi tillämpar hög servicegrad genom ett tätt samarbete inom teamet. För att hela tiden söka effektivitet i vårt operativa arbete bedriver vi utveckling samt fördelar arbetsuppgifter och ansvarsområden vilket innebär att du, efterhand du växer in i vår verksamhet, kommer bli tilldelad mer ansvar och uppgifter.

Vår matchning
Vi är i behov av en redovisningsekonom eller redovisningskonsult som är van att arbeta med helheten för ett mindre bolag eller ett dotterbolag. Då vi kommer utveckla våra processer och systemstöd framöver är det positivt för oss om du har vana av förändringsarbete. Har du utöver det ett intresse för Excel och analys finns goda chanser att på sikt utvecklas mot en controllerfunktion.

Vid sidan av din yrkeserfarenhet vill vi att du motiveras av att förstå affären för att kunna bistå med den bästa möjliga service internt som externt. Andra uppfattar dig som en strukturerad och ödmjuk person med förmågan att anpassa dig till människor och rådande situationer. Du har hög integritet och ett analytiskt men konstruktivt förhållningssätt till nya idéer och initiativ. För att trivas och göra ett bra jobb hos oss är det också viktigt att du triggas av att se resultat och att bygga relationer.

Kulturen hos oss präglas av frihet och flexibilitet med stort kundfokus. Om du ser fram emot att arbeta i ett snabbfotat företag med hög servicegrad som kan erbjuda dig utvecklingsmöjligheter kan vi vara rätt för dig.

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar vi med EQonomy. Kontakta gärna rekryteringskonsult Alexandra Emilsson vid frågor om tjänsten eller processen, 073-961 30 63 eller alexandra.emilsson@eqonomy.se.

Vi ser fram emot att få ditt CV så snart som möjligt, dock senast 2017-11-22 via www.eqonomy.se. Vi har löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I ditt CV vill vi att du beskriver din motivation för tjänsten samt vad du har för mål framåt.

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals. Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning av affärsorienterade ekonomer. Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Liknande jobb

Liknande jobb