Ekonomichef till expansivt e-handelsbolag

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 9 november 2017
Stängs
den 4 december 2017
Kontakta
Elinor Nilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en Ekonomichef till ett expansivt e-handelsbolag med kontor i centrala Stockholm. Bolaget har växt snabbt under de senaste åren och är i behov av en erfaren, analytisk och driven person till denna ansvarsfulla roll. Vi söker dig med goda redovisningskunskaper som är trygg med att leda och ansvara för ett bolags ekonomifunktion. Vi ser gärna att du tidigare innehaft en roll som Finance Manager för ett mindre bolag eller Redovisningschef. Intervjuer kommer att hållas löpande. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Utföra budget- och prognosarbete samt presentera investeringsunderlag vid etablering av nya verksamhetsområden eller på nya marknader
  • Ansvara för att utveckla mer affärsorienterade processer för ekonomisk styrning inom organisationen
  • Agera bollplank mot andra avdelningar i affärsnära frågor med syfte att utveckla affären
  • Inneha ett övergripande ansvar för det operativa arbetet på ekonomifunktionen
  • Ansvara för bolagets finansiella och legala rapportering
  • Ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut samt månatlig rapportering
  • Inneha ett övergripande ansvar för de olika bolagens redovisning och administration

Erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen inom redovisning eller finansiering. Du har minst fem års erfarenhet från kvalificerat arbete och goda kunskaper i redovisning, rapportering och ekonomistyrning. Du trivs i en ledande position och har erfarenhet från tidigare ledarroller. Bolaget har stora försäljningsflöden och därför är tidigare arbete på bolag med stora flöden meriterande. Kunskaper i affärssystemet Navision och erfarenhet från arbete på ett börsnoterat eller internationellt bolag är meriterande men inget krav. Utöver nämnda egenskaper har du goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som analytisk, noggrann och flexibel. Du är strukturerad, genomför ditt arbete ansvarsfullt och håller hög kvalitet i samtliga processer. Du är resultatorienterad och kommunikativ vilket underlättar när du förmedlar mål och förväntningar till medarbetarna i gruppen. Du är hjälpsam, lyhörd och coachande, vilket bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2192.

Ansvarig kontaktperson är Elinor Nilsson. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb