Junior controller till Peab

Rekryterare
Peab
Plats
Solna, Stockholm
Annonserat
den 20 december 2017
Stängs
den 19 januari 2018
Kontakta
Eva Bothén
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som junior controller kommer du få tillfälle att både utvecklas och utmanas!

Arbetsuppgifter:
Vi söker en ambitiös och ansvarstagande junior controller som ser en spännande och långsiktig framtid tillsammans med Peab.

Som junior controller kommer du få möjligheten att börja din karriär hos Peab med en spännande utbildning om 18 månader. Dessa månader kommer att ge dig en djup förståelse om Peabkoncernen och arbetet inom hela ekonomifunktionen. Dina arbetsuppgifter kommer under dessa månader vara av varierande slag och bestå av allt från löpande bokföring, projekthantering till boksluts- och koncernredovisning vilket ger dig inblick i alla moment. Du kommer även arbeta med prognoser, rapportering och uppföljning av både intäkter och kostnader. I denna roll kommer du att ges stora möjligheter till utveckling och successivt växa in i organisationen.

Vem är du?
Du är civilekonom med en inriktning mot redovisning och finansiering. Du har 1-2 års arbetslivserfarenhet inom en ekonomifunktion och du vill nu få tillfället att utvecklas inom en större koncern. Du har goda kunskaper inom redovisning och har du erfarenhet från byggbranschen är detta meriterande. Vidare har du goda kunskaper i Excel samt uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Som person är du social, pedagogisk samt kan hantera att arbeta både på en övergripande samt detaljerad nivå. Vidare är du stresstålig och trivs med att arbeta i ett högt arbetstempo. Du har ett stort intresse för ekonomi och en vilja utvecklas inom antingen redovisning eller controlling. För oss är det viktigt att du har en långsiktig syn på din karriär och vill utvecklas tillsammans med Peab!

Du erbjuds:
Peab kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, anställningsvillkor och arbetsmiljö. Lokalerna är nya och fräscha och ligger i nära anknytning till Hagaparken i Solna. Du tar dig dit enkelt med pendeltåg eller buss.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

I denna rekryteringsprocess samarbetar Peab med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Bothén på telefon: 0702-56 47 25 alternativt eva.bothen@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Om Peab
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 49 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Eva Bothén

Liknande jobb

Liknande jobb