Kundservicemedarbetare / administratör till välkänt fastighetsbolag på Södermalm

Rekryterare
SW
Plats
Stockholm
Annonserat
den 10 november 2017
Stängs
den 9 december 2017
Kontakta
Gustav Kendel
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Kundservicemedarbetare/administratör till välkänt fastighetsbolag på Södermalm

Är du en telefonvan administratör som brinner för att ge service? Vill du därtill hjälpa människor i en av deras viktigaste delar av livet – sitt boende? Då tycker vi att du ska läsa vidare! 

Om tjänsten
SW söker nu för kunds räkning en kundservicemedarbetare/administratör till ett servicecenter inom fastighetsbranschen. Företaget förvaltar och underhåller hyresrätter, och dina uppgifter kommer bland annat att bestå i att bistå hyresgäster i

  • Frågor kring hyresavier
  • Renoveringsbehov
  • In- och utflytt
  • Samt andra frågor som kan uppkomma i samband med hyresgästernas boenden.

Du kommer att komma in i ett glatt och hjälpsamt gäng där teamandan är stark och alla gör sitt för att skapa god kundnöjdhet. Vår kund sitter i inbjudande lokaler i hjärtat av Södermalm, med närhet till storstadspuls och goda kommunikationer.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom callcenter, servicecenter, kundtjänst eller som på annat vis är van vid att arbeta med inkommande samtal i högt tempo.

Du är därtill en noggrann och strukturerad person som hanterar löpande administration väl. Du är serviceinriktad och hjälpsam, och är bra på att hantera människor och deras olika typer av frågor.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SW med start omgående och som pågår i 6 månader. Därefter sker överrekrytering till kunden, förutsatt att samarbetet fungerat bra. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Liknande jobb

Liknande jobb