Human Capital

Projektledare - Intern affärsutveckling inom BDO

Rekryterare
Human Capital
Plats
Stockholm
Annonserat
den 10 november 2017
Stängs
den 9 december 2017
Ref:
TD/1506
Kontakta
Tobias Danielsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nu söker vi en driven projektledare med bakgrund ifrån antingen en managementkonsultbyrå alternativt ett företags interna IT projektavdelning med placering på kontoret på Karlavägen 100 i Stockholm city. På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. Vi tror att det är vår samlade kompetens och vår kultur som gör att kunderna väljer oss som långsiktig affärspartner, både här i Sverige och internationellt.

BDO:s drivkraft och våra värderingar – vad vi står för, har visat sig framgångsrikt utifrån hur våra kunder upplever oss. För femte året i rad visar Svenskt Kvalitetsindex mätning att vi har branschens nöjdaste kunder. Vi växer snabbare än våra konkurrenter och tar marknadsandelar. Vår tillväxt ger oss möjlighet att möta kundernas behov på nya, kreativa sätt. Därför stärker vi nu vår utvecklingsförmåga. Vill du vara med och utveckla branschens bästa leverans och kundupplevelse?

Din Utmaning:
Detta är en unik möjlighet att tillsammans med Chefen för affärsutvecklingen få vara med att etablera och ”sätta” upp denna affärsutvecklingsfunktion och process för BDO nationellt.
Inom teamet Affärsutveckling kommer du få möjligheten att utveckla och stödja BDO:s affärsområden, regioner och andra stödfunktioner i deras utvecklingsarbete. Dina arbetsuppgifter är att:

 • Leda förstudier som söker möjliga lösningar och jämför dem
 • Leda utvecklingsprojekt som realiserar förändringar mot våra interna kunder, mot medarbetare och mot leverantörer, ofta med tekniklösningar.
 • Ansvara för att affärsområdesledningens strategiska beslut genomförs.
 • Agera bollplank åt affärsområdesledningen och realisera/utföra tjänster som AO ledningen beställt.
 • Följa upp och testa nya IT lösningar och se hur dessa kan anpassas för att stödja och utveckla BDO:s verksamhet. 
 • Följa upp förbättringsförslag ifrån BDO:s organisation avseende handhavandet av systemstöd
 • Upprätthålla kontakt med systemleverantörer i vissa frågor (utvecklingsfrågor)    
 • Vara drivande i utvecklingen av processer och verktyg som:
  • Effektiviserar våra arbetsrutiner (med stöd av smarta IT lösningar)
  • Leder till ökad kundnytta
  • Förbättrar vårt (redan idag attraktiva) kunderbjudande samt ökar vår tillväxt

Din bakgrund:

 • Systemvetare, Civilingenjör alternativt civilekonom med 3 – 7 års arbetslivserfarenhet
 • Relevant erfarenhet av att driva utvecklings- och förändringsarbete i projektform
 • Det är meriterande med erfarenhet från revisionsbranschen, men inget krav.
 • Det är också meriterande ifall du har vana av att leda projekt med stora inslag av IT.
 • Som person är du resultatfokuserad, driven, engagerad, självgående, förstår vikten av att hålla givna deadlines.

Det är viktigt att vara prestigelös lagspelare med integritet som värnar om alla intressenter.

Om BDO:
BDO är världens femte största revisions- och rådgivningsbyrå med ca 68 000 anställda i 158 länder.
BDO i Sverige har ca 650 anställda på drygt 20 kontor med en familjär kultur som gör att varje medarbetare känner sig sedd. Vi satsar på individuell utveckling och förstår att du måste trivas för att utvecklas och utvecklas för att trivas. Hos BDO involveras du i hela kundprocessen vilket ger dig möjlighet att jobba nära våra kunder. Vårt breda tjänsteutbud innebär att vi kan hjälpa kunderna på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag. BDO värnar om balans mellan arbetsliv och privatliv hos våra medarbetare vilket gör det möjligt att kombinera ansvarsfullt arbete med familjeliv och fritid samt möjlighet för återhämtning mellan arbetstoppar. Vi erbjuder dig ett konkurrenskraftigt anställningserbjudande.

Din ansökan:
BDO samarbetar i denna rekrytering med Human Capital och alla ansökningar och CV’s skickas till careers@humancapital.se, med referens TD/1506, intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras utav ansvarig rekryteringskonsult Tobias Danielsson eller Mikael Schmidt på 08-546 992 60.

Liknande jobb

Liknande jobb